CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Risul curcilor: PDL se razboieste in Parlament cu Gadea, Badea si Ciutacu

0 comentarii / 2154 vizualizări / 29 martie 2012

În timp ce acuză opoziția că chiulește din parlament sub pretextul grevei politice, PDL chivernisește cu maximă grijă timpul petrecut sub cupola celor două Camere, întru folosul alegătorului român. Spre exemplu, se războiește cu jurnaliștii Antenei 3, pe care îi face pulbere în declarații politice, probabil o premieră post-decembristă.

Senatorul PDL de Teleorman, Alexandru Mocanu, vicepreședinte al Comisiei SIE, și-a făcut o țintă în declarațiile politice din vedetele TV: în două declarații succesive, depuse două zile la rînd în Senat, el îi atacă și cere demisiile lui Mihai Gîdea, Mircea Badea ori Victor Ciutacu, uitînd micul amănunt că aceștia lucrează la privat și nu în deconcentratele umplute de clientela pedelistă.

”Nu se mai poate! Au ajuns Antenele, sub auguste direcțiuni ca aceasta a lui Gâdea, de râsul presei și al lumii cu “Mirela bugetara”, o manipulare stupidă și mai ales ticăloasă: iei o vânzătoare din piață, o filmezi cumpărând două roșii și o prezinți ca pe o bugetară sărmană care nu-și permite mai mult. În secvența următoare se vede cum ”bugetara” vinde liniștită la taraba ei. Ce vinde? Roșii. Și nimeni nu este dat afară pentru că, de fapt, asta li se cere să facă, zi de zi. Mai mult, Gâdea nu-și mai poate ține deloc firea (aoleu, n-a putut s-o țină nici pe Firea?), își insultă în direct interlocutorul, devenit subit ”dobitoc” sau ”nesimțit”” afirmă senatorul, în declarație.
El nu îl uită nici pe ”nefericitul Mircea Badea care, impertinent cum îl știți, se rățoiește la premier: „Domnule Ungureanu, știu eu să pun Iașiul la gerunziu!”. Aoleu, dacă tăceai filozof rămâneai! Personal sunt foarte curios, sunt chiar curios din cale-afară, cum se poate conjuga un substantiv, în cazul de față, substantivul propriu “Iași”?! Singura variantă pe care, la limită, aș putea s-o accept este: “Ieșind”. Din presă, definitiv. Și domnul Gâdea și domnul Badea!”” conchide alesul pedelist.

În a doua declarație, Mocanu critică ”mesajele celulelor de dezinformare ale securităţii localizate în Antene” și descoperă că ”oamenii aceştia sunt formidabili în a manipula sentimente puternice de ură, compasiune, tristeţe”.
El se miră, totodată, că liderul PSD ”se simte minunat când ţucălarii lui Voiculescu îi aruncă în cap conţinutul oliţei de noapte a stăpânului lor. Poate părea paradoxal, dar, în lumea lor, fiecare porţie de mizerie umană azvârlită spre Ponta de Mircea Badea sau Victor Ciutacu îi creşte liderului PSD speranţa de a fi viitorul premier desemnat de Băsescu”. Restul declarației e în același spirit și arată cît de serioase sunt preocupările liderilor partidului de guvernămînt într-un an de criză în care mai au loc și alegeri. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998