CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Risul curcilor: PNRR-ul romanesc a gresit pina si numarul statelor UE

20 comentarii / 8472 vizualizări / 24 iunie 2021

Ministrul Cristian Ghinea a inventat un al 28-lea stat al UE în Planul Național de Redresare și Reziliență, după cum rezultă din textul documentului, ceea ce ridică marea întrebare: cîte alte cifre și date or fi eronate în respectivul proiect respins deja de cîteva ori de Bruxelles?

Eroare e semnalată de deputatul PSD Daniel Lungu, care scrie, într-o întrebare adresată oficial lui Ghinea:

”În PNRR, document disponibil pe pagina Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, la pagina 503 se regăsește următoarea propoziție: „În ceea ce privește competențele digitale, România se situează pe locul 27 din cele 28 de țări ale UE în clasamentul Indexului DESI.””

Deputatul îi atrage ministrului atenția că PNRR ”este un plan foarte important pentru România” și că ”informațiile cuprinse în acesta trebuie să aibă un grad sporit de rigurozitate”, întreabîndu-l, ironic, dacă planul nu ar trebui să reflecte realitatea că UE are doar 27 de state? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

20 Comentarii

 1. Escrocul asta inventat de sekuriciul Plesu la Dilema(autor de articuluse stupide, teoretice) si promovat de dubiosa sekurice AM Pipi, preluat de militienii din Externe, ar trebui trimis la munca de jos, tovarasi ! Ce mai asteptati, militienilor ?

 2. Ghinea e mulțumit cu burtoaca aia plină de căcat.

  • Si cica madam Udrea, aia de-a bagat Norvegia in UE – precum Ghinea, ministrul “noii securitati” – era proasta… astia, actualii, au bagat in guvern toti dobitocii si retarzii sinistrii! – tizul tau pârș (aka. Cîțu) – fiind cap de linie!
   Scrie domnu’ securist de Ghinea, dezvolta, aprofundeaz sau, de “colegi”, numai de bine!
   Cu ce a fost mai de luat la mishto Udrea, fata de Ghinea?!
   Sinistrul ala cu “burtoaca plina”, cum il alinti tu, a facut mizerii muuuult mai mari! – de’ar fi doar prost, macar nu ii era imputabil (material prost, de la mamica si taticu’ lui… m-am prins! d’aia sustin LGBTQ+… ca poate fac din “manuta” niste copii mai de Doamne ajuta!)

 3. Gunoiul Ghinea nu a fost inca arestat ? Alo, Militia !!! Alo, Securitatea !!!

  • Nea Gheorghe, daca nu merge cu capul in apa rece incearca si 112. Aia au si alte medicamente decat tuica rece si tuica fiarta

   • Așa se vărsă muia pentru prostovanii Securității. Veorica era proastă, dar iată de ce sunt în stare prostovaniii Securității!!!!!!! :))))))))))))))))))))

   • BAGA TU CAPUL /N PIZDA LU MATA BOULE

 4. […] Sursa: Infopolitics.ro […]

 5. Ce mai PNRR ar fi facut Pandele cu Valcov, amandoi consiliati de Elena Udrea … Nu ca pafaristua asta de Ghinea

  • Ar fi fost. Asta e. Securitatea fură, românii rămăn cu degețelele-n guriță. :))))))))))))))

  • Berbecele, se vede ca ai gresit tita! In loc sa sugi la oaie, ai supt la tactu!

 6. USR: UNIUNEA lui SOROS din Romania
  Restul este doar tăcere…Citiți din nou Orwell..
  Poate va treziți….

 7. Sa se faca de ras prostii prostilor. Numai ca votantii lor, la fel de prosti ca ei, nu vad nimic. Ba chiar li se pare geniala prostia! Mai bine si-ar lua pnrr-ul si si l-ar baga in fund, ca tot nu ne voim alege cu nimic. Asta a fost si scopul.

 8. De ce nu il sustine pe incapabilul de Ghinea Andrei Plesu cu un articol sorosist in Dilema ? Sau Liiceanu ? Pe Contributors(SIE?)? Ce face Seku sorosista, tovarasi ? Doarme, tovarasi?

  • Adica Sorin Ionita si Ana Otilia Nutu, cei care scriu si au scris la Contributors, apartin de SIE?? Este bine de stiut chiar daca e tardiv. Ei si multi alti ziaristi autodeclarati ”independenti”….Este cineva din presa care sa nu fie ”acoperit”?

 9. Erau 28 cu UK in ian 2020. Acum sunt 27.

  • Foarte bună precizarea. PNRR-ul a fost trimis în iunie 2021. Veorica-i proastă!!! :))))))))))))

   CE IMBECILI SUNT SECURIȘTII!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))

 10. ghinea, un tăntălău haștagist

  • Aha.
   Dar primarul Daneil Florea ce este?

   • Legătura în studio.

    Securist imbecil, ne amintești constant lista de abuzați a SRI.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998