CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Risul curcilor: razboiul lui Vela si o geaca simbol al luptei anti-Covid

4 comentarii / 3254 vizualizări / 23 noiembrie 2020

Ministrul de Interne, Marcel Vela, nu a avut parte de războaie pe vremea cînd făcea armata la infanterie, dar are acum, din plin. Altfel nu ar vorbi, delirant și comic, totodată, despre camarazi care și-au pierdut viața luptînd alături de el pe front. Da, exact cu aceste vorbe. În plus, ministrul tocmai ne-a transmis că celebra lui geacă, de care a rîs întreaga Românie, e, de fapt, un simbol național al luptei anti-covid și că prestațiile lui TV bat Campionatul Mondial de fotbal la rating.

”Am avut în ultimul an multe nopți nedormite, cu frământări și întrebări la care nu întotdeauna am avut răspuns. Încercam să mă pun în diferite situații cu care românii se confruntau și mă gândeam la soluții. Am fost în centrul atenției, chiar și un accesoriu vestimentar, geaca, a devenit în perioada Stării de Urgență un simbol în lupta cu noul Coronavirus”(s.n.) scrie Vela pe Facebook.

”Am participat la emisiuni de televiziune, am dat interviuri sau, în unele seri, am realizat cu declarațiile de presă audiențe mai mari decât Campionatul Mondial de Fotbal.(s.n.)
Am comunicat pe rețelele de socializare cu foarte mulți semeni aflați în impas și am găsit rezolvări punctuale la problemele lor.
Nu am pretenția că le-am putut soluționa pe toate, dar vă spun, cu toată sinceritatea, că m-am străduit și mi-aș fi dorit să reușesc.

Știu, nu este nici pe departe un an așezat sub semnul firescului. Eu însumi am fost încercat de cele mai aspre trăiri în aceste luni scurse sub semnul pandemiei.
Să le enumăr? Disperarea de a vedea prieteni, colegi, tineri și seniori care au fost infectați ori plecarea dramatică din această viață a unor camarazi care au luptat alături de mine(s.n.) au fost cele mai cumplite clipe trăite în acest an.

Pandemia ne-a scos pe toți din zona de confort, ne-a provocat, ne-a lovit, dar nu ne-a îngenuncheat. Eu am luptat și lupt în continuare pe acest front, pentru că știu și simt că împreună vom fi învingători!(s.n.) Pentru că împreună am salvat vieți!” conchide ministrul. În următoarea postare, trebuie spus, eroul frontului relatează cum a salvat un cățel incendiat de copii cu acetonă. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. felicitari pentru compasiune fata de animale!!!!!!! in rest toti sunt politicieni… universal valabil

    • Vela e mai prost decât media.

  2. O nouă dovadă că acest virus ataca in egală măsură și sistemul nervos…adică te tâmpește, fără deosebire de grad&funcție& apartenența politică etc…

  3. Vela ne aduce aminte de un banc: Soricelul si elefantul treceau peste un pod. La jumatatea podului soricelu ii spune elefantului : Tropaim! Tropaim!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998