CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Rizea arunca bomba de peste Prut despre audierea lui Teodorovici la DNA

3 comentarii / 4750 vizualizări / 4 iunie 2020

Fostl deputat PSD Cristian Rizea, în prezent refugiat în Republica Moldova după o condamnare penală în România, aruncă o veritabilă bombă în spațiul public, despre audierea de azi, la DNA, a fostului ministru Orlando Teodorovici, afirmînd că acesta e anchetat pentru o șpagă imensă.

Teodorovici a declarat presei că ar fi venit la DNA din proprie inițiativă, pentru a asculta niște interceptări dintr-un dosar clasat demult.
„Am făcut o solicitare legală să văd ce anume a fost în dosar, ce convorbiri, ce discuții, chestii de genul acesta – nici nu am întrebat, chiar i-am spus și domnului procuror că nu știu care este speța exact, din ce am căutat și eu pe net am înțeles că este o altă speță, chiar nu știu”, a spus el.

Numai că Rizea are altă versiune:

”Sa fi inceput in sfarsit DNA sa lucreze ?
Chiar sa i fi impulsionat atat de tare primul volum din ,,Spovedania Lui Rizea” ?
Pai sa incepem cu audierea de azi 4 iunie:
Eugen Orlando Teodorovici va ia la misto pe voi jurnalistii si pe noi fraierii de romani , spunandu ne ca audierea nu are legatura cu domeniul politic ?! Ba da Orlando are legatura doar cu tine pentru ca in calitate de Ministru al Fondurilor Europene ai luat in 2013 o spaga de 400.000 euro de la afaceristii Dragos Bilteanu si Najib El Lakis asa cum am si prezentat in cartea mea ,,Spovedania Lui Rizea” !
Mai mult ne ,,aburesti” spunand vezi doamne ca tu ai solicitat sa asculti nu stiu ce inregistrari ?!
Mai mincinosule vezi ca aici nu vorbesti cu Loredana Constantin ( fosta Vacaroiu) sau Andreea Nicolau ( cunoscuta ca Milka) unele dintre amantele tale ,ca sa ne vrajesti si pe noi fraierii de romani !
Pai cand vreodata vreun politician se va duce dimineata la DNA cu toata presa la usa doar ca ,,sa asculte niste inregistrari” stiind ca acea ,,descindere” va reprezenta pentru el un prejudiciu enorm de imagine in ochii opiniei publice ?!” afirmă Rizea, într-un email remis azi mai multor redacții. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Rizea asta pare sa fi facut un pact cu diavolul statului paralel si de acolo, de dupa gard, tot agita apele, tot reintroduce pe agenda publica teme dragi securistilor din preajma PNL-ului…daca ramanea cu cartea, poate-l baga cineva in seama, ca relatase niste scene reale, totusi, de notorietate…abia acum intelegem rolul lui de Ghita, pe invers…
    P.S. N-am nicio indoiala ca Teodorovici e baiat bun, cu prieteni in toate zonele sensibile ale „statului de drept”…asta cu spaga, insa, n-o cred…n-ar fi pierdut o asa ocazie paralelul…ca-i puteau deconta, in sfarsit, lui Dragnea o chestie concreta

    • O veche vorba spune ca poti sa taci si sa pari idiot ori poti vorbi spre a spulbera orice indoiala

  2. @ Opinați că Rizea ar ști că „istoria se repetă” , că a zis Băsescu copy-paste, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998