CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Roberta Anastase, huiduita la mormintul lui Avram Iancu

1 comentariu / 3663 vizualizări / 12 septembrie 2010

Roberta Anastase a obținut azi, la o ieșire publică, în calitate de lider pedelist, exact același efect pe care l-ar obține pe scenă dacă s-ar prezenta la un concurs de Miss în forma actuală: huiduieli.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi mai mulţi reprezentanţi ai PDL la manifestările de azi de la Ţebea, judeţul Hunedoara, au fost huiduiţi de un grup de persoane, la ieşirea din cimitirul unde a avut loc omagierea lui Avram Iancu, conform Mediafax.
La sfârşitul ceremoniei, când oficialităţile – între care preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi alţi reprezentanţi ai PDL, precum primarul din Arad, Gheorghe Falcă, şi secretarul Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu – au vrut să iasă din cimitir au fost huiduite de un grup de persoane care au mers la poarta pe unde se făcea accesul autorităţilor. Oamenii au huiduit şi au strigat „Hoţii, hoţii”, întrebând „Unde este flota? Unde este CFR-ul?”. Din cauza acestui incident, delegaţia oficială a fost nevoită să se întoarcă şi să iasă din cimitir pe o altă poartă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Ce cauta basoalda asta acolo? Bine i-au facut!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998