CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Rodica Culcer, debarcata de la sefia stirilor TVR

0 comentarii / 1517 vizualizări / 18 ianuarie 2012

Consiliul de Administrație al TVR a decis astăzi, în ședința ordinară, încheierea mandatului prelungit de director la știri al Rodicăi Culcer. Decizia s-a luat la limită, cu 7 voturi pentru, 6 împotrivă, după discuții extrem de tensionate.

În favoarea debarcării au votat, alături de oamenii opoziției, Raico Cornea, delegatul minorităților, Traian Bărbulescu, reprezentantul salariaților TVR și Karen Sebesi, reprezentantul UDMR, în schimb omul PNL, Lucia Hossu Longin, a votat împotriva demiterii lui Culcer.

Reamintim că Rodica Culcer a împlinit anul trecut, în primăvară, vîrsta legală de pensionare, dar a beneficiat de o prelungire a mandatului pînă la organizarea unui concurs pentru o nouă conducere a departamentului de știri.
În ultima parte a anului, numeroase scandaluri s-au produs în CA din cauza amînării perpetue a organizării concursului respectiv, totul culminînd cu votul de azi, care pune capăt șefiei Rodicăi Culcer. (B.T.I.)

UPDATE: Surse din CA afirmă că votul de azi ar fi nestatutar, întrucît ar contraveni reglementărilor în vigoare, astfel că se va cere un punct de vedere de la departamentul juridic al TVR. Scandalul se extinde….

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998