CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Romania 3.0 – primul partid eurosceptic oficial

5 comentarii / 2861 vizualizări / 6 decembrie 2018

Partidul fondat de fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, România 3.0, este prima formațiune autohtonă care se declară oficial eurosceptică, semnalul fiind dat de strîngerea relațiilor cu formațiunea de extremă-dreapta Liga lui Salvini, cel mai popular partid italian în acest moment, conform sondajelor.

Un comunicat oficial informează că, ”în ultimele săptămâni, România 3.0 a purtat discuții aprofundate cu Lega Salvini pentru o alianță politică. Pentru o noua Uniune Europeană a națiunilor!

Alături de Angelo Ciocca, europarlamentar al Lega Nord și vârf de lance al luptei lui Matteo Salvini la Bruxelles, am pus bazele acestei alianțe care cuprinde 3 teme majore:
⁃ alegerile europarlamentare, suveranitate, front comun european,
⁃ reprezentarea eficientă de către România 3.0 a problemelor diasporei românești din Italia pe proiecte comune,
⁃ coordonarea politicilor în problema migrației în Europa” anunță fostul ofițer.

Liga lui Salvini este membră a Mișcării pentru o Europă a Națiunilor și Libertăților, prescurtat MENL sau MENF, o alianță a partidelor politice eurosceptice, fondată în anul 2014 și care reunește partide precum Frontul Național din Franța, Partidul Libertății din Austria sau Interesul Flamand din Belgia.

Surse din partidul lui Dragomir afirmă că România 3.0 se va integra în același grup european în cazul în care va trece pragul electoral în alegerile europene din luna mai a anului viitor. În prezent, grupul MENL numără 36 de europarlamentari, dar se estimează o creștere explozivă după următoarele alegeri, pe fondul extinderii vertiginoase a euroscepticismului în interiorul UE. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. O să studiez statutul şi dacă mă mulțumeşte, o să mă înscriu. Uniunea Europeană nu mai este ce speram. Ne-au jefuit de tot, iar acum suntem europeni de mâna a doua (paşalâc modern, doar că turcii erau mai transpardnți).

  2. Cand credeam ca am scapat de bolsevismul sovietic, am dat peste neo-marxismul globalist. Parafrazand un proverb, am dat jugul de lemn rusesc cu cel de fier al Uniunii Europene.

  3. UE este compromisa total; numai bolnavii de sciatica mai cred in ea, de fapt in banii pe care ii incaseaza din cotizatiile prostilor. De mult am spus ca Salvini trebuie clonat; ne trebuiesc mai multi oamenu ca Salvini cu coloana vertebrala, nu slugi.

  4. Opinați că prezența lui Dragomir într-un partid politic este deja o ofensă la legile și regulamentele de organizare și funcționare a serviciilor secrete și chiar și la adresa clasei politice , și îndeosebi a unor politicieni precumi Tăriceanu și Băsescu, deosebit de insatisfăcuți, chestiune afirmată public, de astfel de spețe de activitate politică a unor indivizi de prin serviciile secrete?

    • Opinăm că foștii securiști, cu trecut asumat, care au scuipat pe mafia securistă, sunt bineveniți în politică, spre deosebire de slugoii Securității, gerogienipopii, ghiții și result lăturilor infilitrate.
      Hai, mergi la SRI și spune că ai luat muie!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998