CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

România, cifre oficiale: un angajat la stat pentru fiecare 3,2 angajați la privat

8 comentarii / 3308 vizualizări / 2 august 2023

Conform datelor oficiale furnizate de ministerul Muncii, în baza informațiilor incluse în sistemul REGES/REVISAL, în acest moment, în România lucrează legal 6.791.743 de oameni, dintre care 5.093.669 în domeniul privat, 1.573.979 sunt angajați la stat, în timp ce 123.979 lucrează în sistem mixt.

Paritatea privat/stat este, în consecință, de cca.3,23/1, adică un angajat la stat la fiecare 3,23 angajați la privat. Spre comparație, în SUA, cu 22 milioane de angajați la stat la un număr total de angajați de cca.135,8 milioane, paritatea e de cca.6 la 1, iar în Germania, cu 4,8 milioane angajați la stat la un total de 45,6 milioane, paritatea e de cca.9,5 la 1.
Conform acelorași date oficiale, în România există în acest moment 4.579.145 pensionari pe asigurări sociale de stat și 170.347 pensionari agricoli. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Un stat stufos , neperformant in eșec unde se face f. mult solitaire.

  • Chiar și la biserici!(L-am surprins io pe un popă tinerel și i-am bătut în geam din stradă)

 2. 1 Trimite cat mai multi romani sa lucreze ca sclavii in Europa, pentru ca fraierii trimit bani acasa si isi fac case in sate abandonate.

  2 Adu cat mai multi asiatici si africani in Romania pe post de sclavi si usor de abuzat, ca sa luam si painea de la gura romanului, sa plece dracului cat mai multi, dar afacerile patronilor si ale corporatiilor straine sa tina, alea sunt mai importante.

 3. Diavolul se ascunde în detalii, poate era bine dacă dl.Iacob ne spunea câți medici are Germania la 1000 locuitori, câți profesori, militari, polițiști, lucrători în servicii secrete etc. Așa puteam să ne dăm seama unde e problema. Să auzim de bine, dar nu cred!

 4. ,, Pandemia se întoarce. Vaccinările în școli, obligatorii în situații epidemiologice speciale.’’
  https://www.activenews.ro/stiri/Pandemia-se-intoarce.-Vaccinarile-in-scoli-obligatorii-in-situatii-epidemiologice-speciale-183524

  Repet pentru a nu stiu a cata oara: Prima ,,pandemie” a fost in 1918 cand s-au introdus undele radio. Pentru ca organismul uman nu le suporta in mod normal dar in timp se adapteaza, dupa 6 luni au inceput sa moara oamenii iar satanistii care au programat cele trei razboaie mondiale inainte de 1871, au spus ca a fost ,,Gripa spaniola”.
  Cand cei mai rezistenti s-au adaptat si nu au mai fost afectati, ,,gripa spaniola” a disparut.
  Dupa cel de-al doilea razboi mondial s-au introdus radarele, si iar au murit oameni fara sa se declare pandemie sau altceva.
  La fel s-a intamplat cand s-au introdus undele TV si satelitii. Pentru a duce la indeplinire planul satanistului Kallergi de exterminare a populatiei in proportie de 90 % satanistii au facut un plan si mai elaborat: au introdus radiatiile 5G de forma scalara si nu sinusoidala – unde electromagnetice care trec prin orice material ca prin branza, satanistii au declarat falsa pandemie si ne-au tinut in case pentru ca radiatiile sa ne fiarba ca pe puiul din Cuptorul cu microunde care fierbe apa si prajeste puiul cu unde sinusoidale la o frecventa de doar 2,4 GHz, in comparatie cu antenele 5G care au o frecventa cuprinsa intre 70 si 300 GHz. De aceea tot apareau variantele Alpha, Beta, Gama , Delta…etc, pentru ca la fiecare crestere de frecvente organismul reactiona.
  Aceasta falsa pandemie nu a fost declarata OFICIAL prin hotarare a Parlamentului, Senatului, etc, nicaieri in lume, nici in Colonia Romania, pentru ca satanistii au stiut adevarul si nu au avut probe ca a existat un virus. Minciuna cu liliacul din China este atat de puerila incat si satanistii s-au mirat ca a putut fi inghitita de populatiile planetei.
  Antenele 5G din orase si acum si din sate, impreuna cu cei 42 de mii de sateliti ai fiului de nazist E.Musk si cei 62 de mii de sateliti ai Criminalului Bill Gates, au iradiat populatia si au infricosat-o cu TEMBELIZIUNILE care au raspandit minciuni si teroare: poate va amintiti tabelele cu ,,imbolnavitii de Covid” si cu numarul celor morti…
  Planul satanistilor a fost conceput ca dupa ce se sperie omenirea cu falsa pandemie sa se aplice ,,vaccinul” care in SUA urmeaza sa fie declarat ARMA BIOLOGICA.
  Adevarata pandemie este in prezent pentru ca toxina SPIKE pe care o contine ,,vaccinul” ucigash se localizeaza in Inima, Ficat, Rinichi, Plamani, Ovare, Testicole si in Creier daca gaseste asa ceva la IDIOTUL care accepta sa fie eutanasiat. Dupa ce boala raspandita de aceasta toxina SPIKE se instaleaza in organismul eutanasiatului, aceasta se transmite celor nevaccinati prin: saliva, transpiratie, secretii vaginale, Transfuzii si prin SEX, care le cuprinde pe toate. Daca de o blenoragie scapi cu tratament dupa doua saptamani, de aceasta boala perversa si ascunsa fara simptome nu scapi decat cu CIMITIROL si LOPATIN. Cei care nu mor sunt sterilizati de boala ajunsa in testicole si ovare.Japonia a declarat oficial ca dupa vaccinare a scazut dramatic natalitatea.
  Asa-zisele MORTI SUBITE sunt mortile care survin in urma ,,vaccinului” ucigash.
  Pentru fiecare vaccin facut s-a platit cate 1 mie de dolari care s-au impartit politicienilor CRIMINALI si medicilor CRIMINALI. Exista acte guvernamentale care dovedesc acest lucru.
  Ce cauta antenele 5G in statiile de metrou, cand se stie ca o antena trebuie sa fie amplasata la inaltime pentru ca semnalul ei sa ajunga cat mai departe ? SCOPUL este de a iradia calatorii care asteapta metroul cat si pe cei care coboara din el. Cheagurile de sange din cei iradiati se formeaza prin eliminarea apei din organism ca in Cuptorul cu microunde, si in acest fel prin venele infundate nu se mai transporta Oxigenul in organism.Creierul neoxigenat intra in colaps si comanda oprirea inimii. In cei eutanasiati s-au gasit niste formatiuni organice lungi de pana la 1 metru, pe care le produc zoile care sunt in ,,vaccinul” ucigash. Aceste rezisuri infunda venele, si ca si in cazul cheagurilor de sange, opresc transportul Oxigenului, generand moartea ,,subita”. Aceste morti subite pun in pericol vietile multor oameni daca cel care moare este sofer, pilot sau mecanic de tren, si planul GENOCIDULUI este indeplinit.
  Nu observati ca nu se mai spune din ce cauza a intrat autovehicolul in capul de pod, copac, etc ?
  Pentru a nu se sti cauza reala: efectul ,,vaccinului” ucugash.
  Romani TREZITI-VA ! Acesti CRIMINALI nu au dreptul de viata si de moarte asupra noastra si asupra copiilor nostri !
  Acesti CRIMINALI: politruci, medici, etc, trebuie sa ajunga cat mai repede in fata Curtii Martiale unde vor fi judecati pentru GENOCID, conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva 1949, care au o singura pedeapsa: MOARTEA.
  Pana la infiintarea Tribunalelor Militare Internationale in aceasta toamna, romanii trebuie sa reactioneze impotriva CRIMINALILOR !
  POPORUL este adevarata putere a unei tari nu CRIMINALII din Parlamentul Penal Criminal Tradator si Jefuitor, sau Criminalii de la Palatul Victoria, ori Criminalul Tradator, Jefuitor Clonatul ZoiAnus Negustor de copii.
  Copiii sunt viitorul acestui popor ! Nu-i lasati pe mana CRIMINALILOR !

 5. Deja te ai radiat cu baliverne

 6. Chestia asta cu angajatii la privat nu e clara,multi lucreaza la negru,un procent de 90% (poate exgerez)sunt angajati pe salariul minim.Asa ca nu cred ca primesc numai ce e in actul de angajare,se fraudeaza la greu iar autoritatile inchid ochiii,dar vin cu recuperarea prin accize la carburanti si alte masuri–vezi noul plan a lui Ciolacu cu echilbrarea bugetului.

 7. În REGES/REVISAL nu sunt evidențiați cei care fac „optimizare fiscală” ca PFI, PFA sau pe SRL fără a avea calitatea de angajat. Astfel dacă ar fi să ne raportăm la situația de fapt, am mai avea peste un milion de persoane care-și desfășoară activitatea pe teritoriul tării cu deplină voioșie evazionistă.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998