CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Romania – in drumul spre o societate mai buna si mai toleranta. Aranjata cu ranga si lopata

2 comentarii / 2031 vizualizări / 7 aprilie 2021

No comment….

Klaus Iohannis, președintele României – 7 aprilie 2021: ”O societate tolerantă şi deschisă are la bază nu doar proiectele de dezvoltare pe care ni le asumăm, ci şi capacitatea noastră de a respinge discursul urii”

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor – 7 aprilie 2021: ”Un cartel se destructurează cu ranga şi-l felicit(pe directorul Metrorex n.n.) pentru un act de asumare şi curaj. Acţiunile de astăzi şi scandalul făcut de oamenii liderului de cartel Rădoi sunt o ultimă zvâcnire a mafiei. A putut toată lumea să vadă că blocarea ilegală a metroului bucureştean a fost o acţiune de tip cartel pentru păstrarea sursei puterii ilicite. Acea epocă s-a terminat”.

Liviu Iolu – membru în conducerea USRPLUS, 6 aprilie 2021:

Curios, la două ore după halucinanta declarație, ministrul Drulă încă era în funcție. Abia asta e o dovadă de toleranță la nivel înalt, poate…(B.T.I.)

foto: știri-covid19.eu

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Era un băiete mai prostuț pe aicișa care nu vedea neo-marxismul cretinopaților Securității.

    Și ce bine le zice Iovu, mai c-ai spune că-i Franklin al SRI.

  2. Si uite cum Sun Tzu aterizează în Romanica! Usri-ul ( aripa gujbetii cu costume slim fit dar sosește flausate) își pregătesc groapa!
    Dar sa fim pozitivi! Faptul ca aduc vorba de lopata și ranga poate fi interpretata ca un fel de premoniție a ceea ce urmează sa li se întâmple!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998