CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Romania in pericol – PNL declara razboi operatiilor estetice: nu sunt benefice femeilor

2 comentarii / 2294 vizualizări / 4 noiembrie 2021

PNL își manifestă în parlament îngrijorarea față de ceea ce consideră a fi un fenomen național de sluțire a femeilor, mai precis creșterea alarmantă a numărului operațiilor estetice, în ultimii ani, cu rezultate nu tocmai benefice. Motiv pentru care românii înspăimîntați ar lua cu asalt cabinetele parlamentare, reclamînd măsuri.

Deputat PNL de Mures, Ervin Molnar, coleg al Ralucăi Turcan, a adresat, astfel, o interpelare ministrului Sănătății, Cseke Attila, în care atrage atenția la modul cel mai serios:

”În ultimii ani, în România s-a înregistrat o creștere alarmantă a numărului femeilor care recurg la chirurgia estetică, reparatorie și plastică. Potrivit unor reputați specialiști în domeniu, astfel de procedee de remodelare și transformare a corpului uman nu sunt benefice, atât femeilor, cât și bărbaților, nefiind puține cazurile în care au apărut reacții adverse după diverse operații de acest fel.
În cadrul audiențelor parlamentare, mai multe persoane au reclamat că autoritățile subordonate ministerului pe care îl conduceți nu au întreprins nici un fel de campanii de informare cu privire la riscurile presupuse de anumite tratamente și operații legate de chirurgia estetică, reparatorie și plastică.

Având în vedere aceste aspecte, vă întreb respectuos:

1. Care este situația statistică a operațiilor de chirurgie estetică, reparatorie și plastică efectuate în ultimii cinci ani, atât în România, cât și în județul Mureș?
2. Ministerul Sănătății deține instrumente de control al activitații clinicilor private din punct de vedere al efectuării acestor operații?
3. Care sunt reacțiile adverse apărute după astfel de tratamente și cum pot fi combătute acestea?” cere deputatul PNL ministerului. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Aici chiar au dreptate! Pai, daca nici ei nu stiu cat rau fac aceste operatii, cand au plansha anatomica in biroul de conducere?! Au gresit doar ca n-au inceput argumentatia cu poza Ralucai Turcan…ar fi avut unanimitate…

  2. Dar l-au vazut pe Falcă?!E de două ori mai hidos decât Raluca Turcan!Și Rareș Bogdan are ceva botox, ca să nu mai zic de Mut-Ankh-Amon….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998