CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Romania interimara: Gigel si Bulai smenuiesc pe sest conducerile Radio-TVR

1 comentariu / 1531 vizualizări / 25 octombrie 2021

Deputații Gigel Știrbu (PNL) și Iulian Bulai (USR) au introdus un amendament în OUG-ul de prelungire a interimatelor la conducerile Radio și TVR prin care acestea să fie prelungite din nou, pînă la finele anului în curs.

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților a fost trecută azi legea de aprobare a OUG 106/2021, prin care guvernul Cîțu a prelungit cu 30 de zile interimatul directorilor Radio și TVR, declanșînd un scandal de proporții și chiar un aviz negativ al Consiliului Legislativ. Ordonanța respectivă modifica legea de funcționare a instituțiilor respective, motivul fiind incapacitatea actualei guvernări de a desemna noi consilii de administrație în termenele legale.
Pentru că se încheie zilele acestea și prelungirea stabilită de abuziva OUG, cei doi deputați amintiți au introdus un amendament în legea de aprobare a ordonanței, prin care interimatul se prelungește nu cu 30, ci cu 90 de zile, adică pînă la finele anului.
Legea a fost trecută în regim de urgență și pe ordinea de zi de mîine a Senatului, cameră decizională, dar, spre ghinionul lui Știrbu și Bulai, deputații au epuizat azi programul de lucru fără a vota legea respectivă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Gigel retardat PNL si Bula rusinea ceangailor bacauani sapa la temelia Radioului national la ordinul nonmilitarului, Ciuca Nicolae. Aceste termite nazist iohanniste nu renunta in a distruge tot ce-i romanesc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998