CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

România nu are politică externă. Dar compensează cu deplasări externe

8 comentarii / 2523 vizualizări / 31 octombrie 2023

România a ajuns de mult vreme statul fără politică externă, vocea sa nefiind vreodată auzită în vreo problematică internațională altfel decît aprobînd cancelariile vestice. Măcar la un capitol stăm bine, însă: deplasările externe anuale ale diplomaților de la MAE. Peste opt sute doar anul trecut, iar anul ăsta, foarte probabil cca.1000, după cum reiese din răspunsul oficial dat de MAE unei interpelări a deputatei USR Denisa Neagu.
Și totuși, nu Externele sunt campioanele deplasărilor în străinătate, ci Internele. (B.T.I.)

 

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. porci si scroafe.

  • si sobolani

 2. Romania – colonia nu mai are nimic. Deplasarile externe sunt ale slugilor care se duc sa li se ordone ce sa faca, ce sa spuna.

  • și a sionismului colonizator. N-o arde pe indignare patriotică că nu ți se potrivește.

   • Misto ai articulato.

 3. tu esti mai nemernica ca astia, nu mai face pe moralista !

 4. Romania stie doar sa fie sluga. Vocea ei este stinsa, capul e plecat. Rezultatul? TARA e vraiste din toate punctele de vedere. Obedienta clasei politice, inertia poporului, ne-au redus la statutul de stat molusca, flasc si pe cale de disparitie.

 5. Pai se pare ca Onanis a dat tonul vacantelor pe extern, mai ales in zone exotice(vezi vacanta in sudul SUA in primele 3 luni de mandat anterior impreuna cu Carmenuta),ulterior ,fara jena vizite la Ierusalim,Egipt,Germania, si ciresa de pe tort-Japonia etc.etc.Asa ca sa fim” ingaduitori” cu cei care fac politica externa „” ïnexistenta” a Romaniei .Trai nineaca pe banii babachii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998