CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Românii sub barosul Big Brother

6 comentarii / 4001 vizualizări / 1 iunie 2021

Începând din 2017, sistemul merge uns. Absolut toți românii pot fi supravegheați fără niciun fel de aprobare din partea judecătorilor, prin sistemul Big Brother, respins de Parlament, dar totuși implementat în mod ilegal de către Serviciul Român de Informații. Cu complicitatea Casei de Sănătate. Pe bani europeni. Prin înșelarea Bruxelles-ului și Marii Britanii. Românii sunt nu numai supravegheați, dar pot fi oricând șantajați. Și nu avem niciun fel de garanție că la acest sistem nu are acces și vreun alt serviciu de informații străin. Care poate fi partener sau poate fi un serviciu ostil.
Ceea ce urmează să detaliez nu face parte din vreun scenariu science fiction. Sistemul Big Brother înseamnă un ansamblu interconectat de sisteme informatice, prin care pot fi obținute în timp real date despre toate persoanele. Dacă vă amintiți, George Maior, când conducea Serviciul Român de Informații, și-a permis să-i amenințe pe parlamentarii care nu au acceptat legalizarea sistemului Big Brother. După care unii dintre ei, nu puțini, au înfundat pușcăria. Și totuși, sub pretextul că SRI protejează toate datele informatice, acest sistem a fost conceput și implementat. În prezent, toate datele cât de cât relevante legate de o persoană, inclusiv informațiile legate de sănătate a acesteia sau de relațiile intime și celelalte componente ale vieții personale, sunt accesibile Serviciului Român de Informații și pot fi în orice moment utilizate, inclusiv în scop de șantaj. Și, mai mult decât atât. Prin Big Brother, SRI controlează și celelalte servicii secrete, și Armata, și Ministerul de Interne, practic absolut toate componentele statului.
Cine sunt artizanii acestei grozăvii? Din partea SRI, sunt George Maior, Florian Coldea, generalul Zamfir și pupilul acestuia, generalul Gabriel Stătescu, care, sub aspect tehnic, a pus a punct întreg sistemul. Colaboratorii apropiați, cei care au executat sarcinile de natură tehnică, în baza unor caiete de sarcini scrise, atenție, de ofițeri SRI detașați la Casa de Sănătate – afirmația este probată prin semnăturile olografe ale acestora – au fost SIVECO, prin intermediul faimoasei doamne Irina Socol și Hewlett-Packard, prin intermediul lui Radu Enache, cunoscuți din mai multe dosare de răsunet drept denunțători de profesie. Big Brother nu putea fi implementat fără complicitatea Casei de Sănătate. Fostul președinte al Casei de Sănătate, Lucian Duță, s-a autodetonat ieri, acordându-i un interviu Ancăi Alexandrescu la Realitatea Plus, și a relatat cu subiect și predicat ceea ce s-a întâmplat, recunoscându-și propria implicare.
La baza sistemului Big Brother au stat două proiecte: SLL Analytics şi SLL Infrastructură. Pentru ca acestea să fie implementate și să funcționeze, a fost necesară achiziționarea pe bani grei a unui motor de căutare dintre cele mai performante din lume. Marea Britanie a oferit acest motor de căutare în schimbul unei sume consistente de bani, dată de Uniunea Europeană într-un alt scop, cel al implementării cardului de sănătate și a unui angajament ferm al Guvernului României cum că, în viitor, întreg sistemul va fi controlat civil. Adică de o autoritate guvernamentală. Sub această condiție au și fost livrați banii de către Uniunea Europeană Nici până azi acest sistem, transformat ilegal într-un sistem Big Brother, nu a ajuns să fie controlat de vreo autoritate civilă. Și cu atât mai puțin de către Parlamentul României.
Pentru a se putea ajunge în modul cel mai eficient la controlul întregii populații, la controlul tuturor celorlalte servicii secrete și instituții de forță, la controlul tuturor oamenilor politici și a tuturor reprezentanților guvernamentali, Serviciul Român de Informații a recurs la Casa de Sănătate. Casa de Sănătate, la rândul ei, se afla în fața a două provocări. Pentru a veni în întâmpinarea tuturor pacienților și potențialilor pacienți din întreaga țară, și pentru a diminua uriașele fraude din sistemul de sănătate, a ajuns la concluzia că este indispensabilă implementarea în România a cardului de sănătate. Mult timp s-a crezut că acest card de sănătate, care acum trebuie reînnoit, pentru că s-a dovedt că nu funcționează prea bine, este opera STS. S-a dovedit a fi o informație falsă. În realitate este opera SRI, realizată prin intermediul celor două mari societăți IT pe care le-am nominalizat mai sus, aflate sub controlul Serviciului Român de Informații. Casa de Sănătate, așa cum mărturisește astăzi Lucian Duță, a acceptat compromisul cu Serviciul Român de Informații, cu care a colaborat permanent la vârf, din două motive. Pentru a implementa cardul de sănătate și pentru a diminua astfel corupția și în schimbul susținerii de către SRI a așa-numitei taxe clawback, prin care industria farma, care culcase la pământ bugetul Casei de Sănătate, a putut fi taxată. Acceptând acest compromis, Lucian Duță nu a fost de la bun început conștient că își creează simultan două categorii de dușmani extrem de puternici, care urmau să acționeze împotriva lui: industria farma și mafia din Sănătate. Astăzi mărturisește, ca să vă dau un singur exemplu, cum ambasadorul Mark Gitenstein al Statelor Unite la București l-a invitat în clădirea ambasadei pentru a încerca să medieze o înțelegere între el și reprezentanții industriei farma. În Statele Unite, un asemenea demers se cheamă lobby. Dacă s-ar fi desfășurat în afara ambasadei, se numea trafic de influență. Am închis paranteza.
Atunci când sistemul era pe cale de a fi implementat, atât George Maior cât și Florian Coldea l-au felicitat pe Lucian Duță și i-au mulțumit, spunând că și-a adus una dintre contribuțiile majore la succesul activității Serviciului Român de Informații.
Acestea sunt, pe scurt, informațiile disponibile în acest moment. Mai adăugm doar faptul că, în cele din urmă, pentru Lucian Duță, sabia lui Damocles a căzut. Cei afectați de cardul de sănătate au acționat în mod eficient, fără ca Traian Băsescu, care era la curent cu ce se petrece, sau Serviciul Român de Informații, care era principalul beneficiar, să fi putut interveni. În urma declarațiilor făcute la acea dată sub anonimat de cei doi faimoși denunțători pe care i-am nominalizat mai sus, Lucian Duță a primit în primă instanță o condamnare de șapte ani de închisoare, invocându-se fapte de corupție, care în realitate nu se regăsesc în dosarul penal. Protectorii săi nu au mai putut interveni. Pentru că Traian Băsescu nu a mai fost președinte. Pentru că George Maior a fost aruncat pe horn departe, la Washington, în calitate de ambasador. Pentru că Florian Coldea a ajuns profesor de etică la Academia de Informații. Iar Eduard Hellvig, care a preluat conducerea SRI, nu a fost deloc interesat să-l protejeze pe Lucian Duță, deși, cinstit vorbind, încă din 2017, din momentul în care sistemul Big Brother a devenit pe deplin funcțional, Serviciul Român de Informații beneficiază în mod ilegal de toate avantajele acestui sistem informatic integrat. Mâine, Lucian Duță ar putea primi o condamnare definitivă. Presupun că din acest motiv a decis să iasă public, să spună adevărul și, astfel, să se autodetoneze.
Cred că din acest moment, dacă acest stat este cât de cât normal la cap, acest uriaș scandal ar trebui întors pe toate fețele de întreaga clasă politică, iar Justiția ar trebui să cerceteze cele afirmate de Duță și să declanșeze cuvenitele anchete. Cât privește Marea Britanie și Uniunea Europeană, care au fost trase pe sfoară, aceste entități ar trebui la rândul lor să ia o poziție fermă împotriva autorităților responsabile ale statului român.

P.S.: Și, atenție, era să uit: împotriva succesorului lui Lucian Duță la conducerea Casei de Sănătate, respectiv Cristian Bușoi, în prezent parlamentar UE, s-au formulat plângeri asemănătoare în aceleași două denunțuri, dar fără ca împotriva acestuia să se fi pus în mișcare vreo anchetă penală. Ciudat, nu? (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Cristian Silviu Busoi este capusa de securist…ce va dati dupa gard!

 2. Conform datelor obținute de Realitatea TV, în ziua de 03.11.2013, la ora 17:36:11, Adrian Duicu a luat legătura, telefonic, cu Cristian Bușoi, cei doi purtând următoarea discuţie: BUŞOI: Da, ADI? DUICU: Bună CRISTI. Pe unde eşti? BUŞOI: În BUCUREŞTI. Tu? DUICU: Am ajuns în BUCUREŞTI. BUŞOI: Da? Ne vedem? DUICU: Aha. Da. Unde vrei, acolo vin. BUŞOI: Pe unde eşti acuma? DUICU: Sunt chiar în centru, chiar lângă Piaţa Victoriei, aici. BUŞOI: Vii pe la mine? DUICU: Eşti acasă? BUŞOI: Ajung într-un sfert de oră. DUICU: Păi, vin şi ne vedem chiar în parcare jos, CRISTI. Te aştept chiar la intrare la tine, la barieră, acolo. BUŞOI: Bine. Nu vrei să urci puţin sau…? DUICU: Nu mai urc. Că mai trebuie să mă duc în altă parte, da’ vreau să mă văd cu tine puţin. BUŞOI: Da. Da. DUICU: Tu prin ce parte vii, CRISTI? De unde vii? BUŞOI: Păi, dacă vrei, vin unde eşti tu şi vorbim. Unde eşti? DUICU: Păi şi… Eu sunt de la Calea Victoriei, am luat-o aicea… unde-i Mac Donalds-ul ăla, pe linia de tramvai, e strada închisă, unde se lucrează pe ea. BUŞOI: Aşa. Şi vrei să vin la Mac Donald’s acolo? DUICU: Eu sunt chiar aici, la Mac Donald’s, în faţă. BUŞOI: Da’ durează un pic că … DUICU: Da, CRISTI. Te aştept aici. BUŞOI CRISTI: Un sfert de oră. DUICU: Da, CRISTI. Te aştept aicea. BUŞOI: La Mac Donald’s în faţă. DUICU: Deci, la Calea Victoriei, da? O iei către clădirea… către… nu ştiu cum dracu’ îi zice, pe strada asta unde nu se circulă tramvaiele, unde se lucrează, care duce spre tine, mă, vine la IBIS, la gară. BUŞOI: Da. Da. Ştiu. Ştiu. Conform Realitatea TV, la data

  Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2014/07/europarlamentarului-cristian-busoi-interceptat-dosarul-de-coruptie-al-presedintelui-cj-mehedinti-ce-spus-fostul-deputat-de-timis/

 3. Ce spune Duță afectează securiștii infideli SRI-ului. Pentru Duță e prea târziu, mafia nu-și uită fidelii niciodată. Când se schimbă ghiolbanii șefi, colaboratorii sunt secerați instant.

  Securitatea și-a arogat libertatea de a ne căuta în cur pe toți, însă o face ilegal, ciobanii Securității sunt infractori, găinari, căcănari, fără culoarele din justiție, Securitatea suge curul.

  Securistul Falcă n-a ratat momentul să ne amintească de cartelele pentru săraci nici cu ocazia execuției mafiote securiste. Ne-a trimis după fentă și s-a trezit lovit cu ranga în dinți tocmai de către fătuca victimei, de asemenea, parte a mafiei securiste. Faimosul Arad securist nu se dezminte, Coldea trebuie să fie mândru la orele de etică securistă.

 4. Nu aveti impresia ca asasinatul de la Arad seamana cu intimplarea de la Sexifarma ?

 5. Cum plm toți ajung să spună lucruri doar după ce sunt cu dosare penale sub cur? La fel si astia galbeni de azi ce sunt acu mucles dar peste 3 ani vor urla si ei ca nasoale cu sri cu statu paralel etc.

 6. […] Sursa: inPolitics […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998