CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9490 RON UP | 1 USD = 5.0469 RON UP | 1 GBP = 5.6367 RON UP

Românii sunt cocoșați de facturi, șefii Transelectrica fac chef de 50.000 de euro la Hilton

3 comentarii / 3683 vizualizări / 19 septembrie 2022

Conducerile a două companii de stat, Transelectrica și Smart SA, au organizat o petrecere mamut la hotelul Hilton Sibiu, nota de plată ridicîndu-se la 50.000 de euro, din banii contribuabililor, motiv pentru deputatul PSD Daniel Ghiță să ceară explicații oficiale din partea premierului Nicolae Ciucă și a ministrului Energiei Virgil Popescu.

”Sunt arhicunoscute îngrijorarea si nemulțumirea crescânde ale majorității populației față de majorarea explozivă și nejustificată a facturilor la energie electrică, precum și preocupările Guvernului și Parlamentului României de a găsi soluții echitabile pentru cetățenii și agenții economici din țara noastră în această problemă ardentă. Într-un asemenea context critic, șefii și șefuleții de la doua importante companii naționale cu profil energetic, Transelectrica (societatea de transport a energiei electrice) și Smart SA (societatea de mentenanță a rețelei de transport a energiei electrice), ambele societăți cu capital integral de stat, s-au găsit să organizeze recent o întrunire-petrecere (un fel de bairam) la Hotelul Hilton din Sibiu (hotel de 5 stele), pentru care a fost alocată suma de 50.000 de euro din banii contribuabililor jecmăniți. Bairamul trebuia să dureze trei zile și trei nopți, în perioada 8-11 septembrie a.c., dar s-a spart a doua zi, toți participanții fugind ca potârnichile după ce angajați din cele două companii au sesizat anumite televiziuni, care au trimis reporteri la fața locului” afirmă deputatul în interpelare.

Daniel Ghiță solicită, în consecință, să i se comunice care au fost obiectul și scopul întrunirii-petrecere convocate in perioada 8-11.09.2022, la Hotelul Hilton din Sibiu, precum și ce sefi din Smart și Transelectrica au participat la aceasta intrunire. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Sînt consumator electric ,am rămas la Transelectrica dar nu este corect conducerea acestei societăti să facă asemenea chefuri pe spatele poporului care plătește sume uriașe ,scumpiri nejustificate !!!Au vîndut Termocentralele producătoare de curent care erau bunul poporului !!!Rușine să vă fie ministrul energiei nu este interesat de bunăstarea poporului !!!DEMISIA HOȚILOR !!!

    • ce zici ea esti bre? sa nu zici ca ai si fasung sau stecher. Sigur esti ckasa AAA

  2. Sînt consumator electric ,am rămas la Transelectrica dar nu este corect conducerea acestei societăti să facă asemenea chefuri pe spatele poporului care plătește sume uriașe ,scumpiri nejustificate !!!Au vîndut Termocentralele producătoare de curent care erau bunul poporului !!!Rușine să vă fie ministrul energiei nu este interesat de bunăstarea poporului !!!DEMISIA HOȚILOR !!!
    PNLPDL AU VÎNDUT BUNURILE POPORULUI NEMERNICI JALNICI !!!!!NICI O ȚARĂ NU FACE ASEMENEA HOȚII POPORULUI SĂU !!!!PĂCAT CĂCI AM DAT JOS COMUNISMUL NU A MERITAT !!!!AZI SUNTEM BĂTAIA DE JOC A STRĂINILOR CARE PRIN PROASTA ȘI CORUPTA CONDUCERE A ROMÂNIEI NE VÎND ȘI DISTRUG TOT CE NE-A RĂMAS DE CEAUȘESCU UN ADEVĂRAT PATRIOT CARE NE-A LĂSAT CU 0 DATORII !!!!!!!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998