CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Romanul care suna alarma la Fox News: America se indreapta spre comunism

11 comentarii / 4375 vizualizări / 27 noiembrie 2021

Influentul canal american Fox News a prezentat azi un reportaj în care un tînăr emigrant din România își avertizează noii compatrioți că devin tot mai deschiși către comunism și, dacă nu învață lecțiile istoriei, ”nimic nu îi va mai putea salva”.

Un imigrant român care s-a mutat în Statele Unite în căutarea unei vieți mai bune spune că americanii care favorizează comunismul trebuie să învețe din istorie sau „nimic nu îi va salva”. „Nu spun că fiecare sistem din lume este perfect, dar să fii în favoarea comunismului, având în vedere istoria și tot ce s-a aflat de-a lungul anilor, este trist. Este chiar trist”, a spus Bogdan Laurențiu pentru Fox News. Laurențiu, în varsta de 34 de ani, s-a mutat din Romania, țară ocupată cîndva de Uniunea Sovietică, in SUA, cu un prieten, în 2010, lăsînd în urma sa intreaga familie. Lucrează în managementul retailului, locuiește în nord-est și spune că „nu regretă până în ziua de azi”. El a spus că a făcut mai multe sacrificii decât s-ar putea număra pentru a reuși în SUA, dar după un deceniu petrecut în SUA, a spus că se simte „foarte recunoscător, foarte onorat să fie aici și să aibă oportunitatea de a trăi în America”.

„Oamenii de pe tot globul văd SUA ca pe un far al libertății și al speranței”, a declarat Laurențiu pentru Fox News. Dar el adăugă că criticile aspre ale presei americane și ale stângii politice au afectat reputația ei de superputere. Laurențiu a spus că cea mai șocantă surpriză pe care a întâlnit-o, de la mutarea în SUA, a fost să afle că un număr tot mai mare de americani sunt în favoarea comunismului.

„Dacă cineva mi-ar fi spus înainte de a veni în America că va veni o zi în care voi întâlni cetățeni americani în favoarea comunismului, probabil că i-aș fi râs în față”, spune el.

Laurențiu mai spune că amintirea trăirii sub dominația sovietică este încă proaspătă în mintea est-europenilor. „În cei 24 de ani de viață în România, nu am auzit nicio persoană vorbind pozitiv despre comunism”, a spus el. „Dar când vorbești cu oamenii de aici despre asta și le spui despre experiențele trăite de oamenii care au trăit în comunism și despre cum a fost viața acolo… ei îți spun că nu știi despre ce vorbești”, a spus Laurențiu. „Nu vorbim despre socialism aici. Vorbim despre stângiști care sunt în favoarea comunismului și a tot ceea ce presupune asta… pentru că au citit o teorie”, spune el, referindu-se la Manifestul Comunist al lui Karl Marx.

„Este foarte important pentru noi să învățăm din istorie”, spune Laurențiu. „Și nu doar partea din istorie care coincide cu viziunile noastre.” „Multor oameni pur și simplu li se pare că este la modă, pentru că este popular… în loc să aibă puțină gândire critică și să recunoască tot ceea ce oferă această țară”, a mai spus tînărul pentru Fox News. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Daca amerlocii o dau pe comunism ,in citiva ani vor avea soarta URSS . Asa ca lasati-ii sa traiasca si ei ororile traite de noi .Poate asa ne scapa si de hamesitii aia carene calca pe grumaz ca pe niste cirpe.

  • Drama avericiului american e legată de lipsa totală de solidaritate. Pensionarii americani sunt obligați de condițiile economice să crape bășinoși în timpul programului de lucru.

   Puțifricii români de 35 de ani se cred un pic de Nemuriciu, de aici și textele propiață de care profită și ei absolut conjuctural până când mizează tot pe cartea câștigătoare la final de bulă.

  • Va fi mai rau decat in fosta URSS. Oricum SUA sunt de domeniul trecutului dupa impunerea agendei progresiste/neomarxiste/antihristice. Cine stie cunoaste ca Statele Unite vor fi infrante de Rusia si China si ca se vor destrama.

 2. Ăla povestește din auzite, de la altitudinea vârstei de 24 de ani. I-a spus lui lumea. Practic, a cules păreri subiective și acum le transformă-n unele obiective, doar pentru că este român. La așa argumentație, bine!

 3. Așadar acest imigrant s- a născut în 1987…Ce p.l.m.a știe asta despre Comunism!?
  Nimic…doar ce a citit pe Facebook sau Instagram…
  Saracii de la fox news nu puteau găsi pe altcineva !?
  Halal MSM cu astfel de reportaje…

 4. Ba copil cretin ce stii tu despre comunism???Ce-ai auzit de la alti cretini???Ptiu!

 5. B. I. alt prost n/ai gasit articol de tot cacatul

 6. Dar cine stie ceva despre comunism daca nu a citit operele lui Marx, Lenin si Stalin ?
  Unde a fost construit comunismul si a fost studiat in vitro ?
  Abia in SUA se va construi adevaratul comunism, asa cum a prevazut Marx in Capitalul , respectiv Manifestul Partidului Comunist.
  In Rusia a fost o fortare si om crima odioasa pusa in opera de SUA si Prusia, crima pe care, sper, rusii sa nu o ierte si sa o razbune !!!

 7. @ Vlad Tepes – De la utopia falansterelor lui Saint – Simon si pina la gulagul stalinist n-a fost drum lung. La noi am avut altfel de gulag -Canalul ,fenomenul Pitesti ,Baraganul , Aiud ,Gherla etc. Iar acestea au aparut cum ? si de cine ? Pai de ideologii care au studiat in „profunzime ” pe Marx ,Lenin si Stalin .Nu ar fi bine sate intilnesti din nou cu Mahomed al 2-lea ? Si sa-i faci instructajul cu operele celor citati mai sus .

 8. The system is not perfect. I’ll be the first one to admit that. It’s not perfect. But if you put your mind to it, the impossible can happen.

  Băietele ăsta nu vrea să admită norocul tranzitoriu de care a beneficiat așa că pune într-o singură frază, foarte simpluță, esența. Obiectivul de bază este imposibil, dar dacă ești norocos ca porcul (if you put your mind to it), imposibilul devine posibil.

 9. In Romania nu a fost comunsim ,Romania a fost ocupa de stalinism ,stalinism aceptat si de trantorii tarani din Romania.In mod cert acest ins , zis Laurentiu este nascut intr-un sat romanesc, acolo unde toti trantorii satului au devenit comunsiti doar pentru a putea safure bunurile altora sub numele comunismului.Ce nu stie acest Laurentiu?Nu stie ca in Romania au trait,inca mai traiesc oamnei civilizati, educati, curajosi care si-au dat viata si-0na si-o mai dau pentru valorile fundamentale ale umanitatii.Un american de rand nu ar face niciodata asa cea, aceasta fiind marea diferenta intre americani si romani.Americanul ucide pentru bunul lui, nu va imparti nicoâdata bucata lui d epaine cu ceillati din jur pe cand romanul isi da siviata pentru bunastarea tuturor. Si sa nu uite acestLaurentiu un lucru , americanilor le palce in comunsim atta timp cat vin ca criminali impotriva umanitatii sa ocupe o tara comunsita ,Romania, iugoslavia…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998