CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Rovana Plumb: USL îşi propune să obţină cel puţin 70% din mandate pentru PE

0 comentarii / 1581 vizualizări / 31 martie 2013

Preşedinte organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb, a afirmat, sâmbătă, că USL îşi propune să obţină cel puţin 70 la sută din mandatele de eurodeputat la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor, precizând că PSD, „ca motor politic”, vrea să obţină 47 la sută din mandate.

Rovana Plumb a declarat, sâmbătă, la Ploieşti, că nu există „niciun fel de disensiune” în interiorul USL şi că formaţiunile care formează uniunea îşi propun să obţină cel puţin 70 la sută din voturi la alegerile europarlamentare care vor avea loc anul viitor.

„În mod sigur USL-ul va rezista atâta timp cât este nevoie de stabilitate politică şi economică în România. Nu există niciun fel de disensiune. (…) USL (îşi propune – n.r.) cel puţin 70 la sută, iar PSD ca motor politic (îşi propune – n.r.) cel puţin 47 la sută”, a afirmat Rovana Plumb. Ea a spus, conform Mediafax, că de anul acesta intră în vigoare Tratatul Constituţional al Uniunii Europene prin care România pierde un loc în Parlamentul European şi va avea 32 de mandate, ca urmare a intrării Croaţiei în Uniune.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998