CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Rusii nu au bombardat Delta. Dar nici nu e nevoie!

2 comentarii / 2743 vizualizări / 24 iunie 2022

O informație șocantă: printr-un comunicat făcut public azi, societatea Navrom Delta SA din Tulcea anunță că este pe punctul de a opri complet toate cursele de transport pasageri și marfă către localitățile din Delta Dunării.
9.850 de locuitori din Delta Dunării depind de serviciile oferite de Navrom Delta SA, fie că este vorba despre transportul de persoane, fie că este vorba despre transportul de marfă. În 24 de localități din Delta Dunării, unde trăiesc acești 9.850 de oameni, singura cale de acces este pe apă, iar principalul transportator este Navrom Delta SA, scrie ziaristul Patrick Andre de Hillerin pe siteul tlgraf.ro.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. CE SPECIALIST IN PROBLEMELE DELTEI SI ALE LOCALNICILOR A AJUNS HILLERIN…POATE CA GRIJA LUI NU E VOLUNTARA….CURGE PARAUA PRIN ONG-URI CARE MOR DE GRIJA LOCALNICILOR DELTEI…DAR IN REALITATE …JAF..JAF…JAF…MINCIUNA SI ASUPRIRE…DEGRADAREA NATURII…LAS CA SCRIEM SI NOI CE AU SCHIMBAT LATRAII IN BIODIVERSITATE…CANCI! AU PUSTIIT DELTA DUNARII SI FAC NUMAI BLESTEMATII, CONSTRUIESC CASE DE VACANTA PE UNDE APUCA…ARDE-V-AR FOCUL DE BICISNICI SI BANDITI SCOLITI DOAR LA JAF SI TICALOSIE…UNDE SUNT PESCARII DELTEI, MUSIU HILLERIN?! I-ATI STARPIT CU AGENDA 21, AI?! CE PARANGHELII TRAGETI VOI PE FONDURILE BIODIVERSITATII LUI PAUL GORIUP!!!

    • Ivaneeeeeee, tu ai citit articolul inainte sau dupa kilul de vodca pe care l-ai baut ?
      Cretinule !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998