CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Rusinica-rusinica: Americanilor, sa-i dati banii lui Traian inapoi!

0 comentarii / 1861 vizualizări / 1 iunie 2014

Alegerile europarlamentare de duminica trecută nu au terfelit doar prestigiul cîtorva partide, al cîtorva lideri importanți și al unor candidați independenți; au existat și alți mari perdanți. Și încă atît de rău, încît cineva ar trebui să dea niște bani, mulți, înapoi.

La loc de cinste ar sta, bunăoară, compania americană „Greenberg Quinlan Rosner Research”, cotată drept una dintre cele mai puternice din lume în materie de consultanță politică.

Mă rog, era cotat astfel pînă la alegerile din România fiindcă după 25 mai, americanii ar trebui să lase nasul în jos, rușinați.

Nu de alta, dar au lansat pe piață, cu surle și trîmbițe, un ditamai sondajul de opinie, în care au zbîrcit-o mai rău decît Pițurcă în campania pentru mondiale.

Din patru partide date ca intrate în PE, cercetarea americanilor a nimerit 0 (zero) procente corecte: PSD a luat 37% în loc de 40%, PNL 15% în loc de 12%, PDL 12% în loc de 9% iar PMP 6% în loc de 11%. Cît despre UDMR și Mircea Diaconu, aceștia nici măcar nu au apărut în sondajul americanilor, deși au obținut finalmente un scor peste PMP. Hai să zicem că institutele noastre de sondare sunt praf, dar pînă și giganții de peste ocean dau chix în halul ăsta?

Cu asemenea dezastru sociologic, e clar că americanii trebuie să-i dea înapoi banii lui Traian Băsescu.

De ce lui, a explicat-o pedelista Sulfina Barbu acum cîteva zile, la România TV: „Este o firmă prestigioasă din SUA (Greenberg Quinlan Rosner Research- n.r.). Dacă ar fi un alt client din România ar trebui să apară pe site-ul dumnealor, pentru că legea în domeniul consultanței în SUA este foarte strictă. Orice contract, până și o întâlnire trebuie să apară public. Este clar că singurul client este președintele”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998