CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

S-a deschis lada cu mizerii electorale: Ponta, acuzat de sex cu minore

0 comentarii / 1655 vizualizări / 17 iunie 2011

Dosarul ”Curve de lux” se dovedește atent drămuit din perspectiva electorală: doua tinere implicate în scandalul prostituatelor din Ialomița sunt scoase la rampă pentru a declanșa un atac mediatic la liderul opoziției, Victor Ponta, despre care apar dezvăluiri fierbinți că ar fi participat la orgii cu tinere minore, acum cîțiva ani.

Pe siteul Click.ro a fost postat de puțin timp un interviu televizat, realizat în studioul publicației, cu două tinere care au fost audiate în dosarul prostituatelor de lux din Ialomița. Reamintim că numele deputatului PSD Robert Negoita, dar și al altor VIP-uri, apar intr-un dosar de prostituție instrumentat în toamna anului trecut de DIICOT, cei în cauză fiind beneficiari ai serviciilor unor prostituate plasate de doi cunoscuți ai lui Negoiță, Ion Tamarjan și Relu Costan. În interviu, cele două tinere, însoțite de jurnalistul Luis Lazarus, proaspăt beneficiar al unei misterioase clemențe din partea CNA în materie de alocat licențe TV, relatează amănunte picante despre partidele de sex tip orgie, inclusiv cu minore, care ar fi fost practicate de Victor Ponta, Robert Negoiță ori Nicu Bănicioiu. Deși ele vorbesc cel mai mult despre Negoiță, despre care afirmă că îi plăcea să se îmbrace în lup în timpul unor partide amoroase în care fetele erau Scufițe roșii, e clar că ținta reală e Ponta, acuzat direct că a întreținut relații, bunăoară, acum cinci ani, cu o tînără de numai 15 ani, pe nume Mihaela. ”Dar una care făcea lucruri pe care nu le făceau altele de 25”, după cum a ținut să puncteze una dintre femei. Evenimente de acest fel ar fi avut loc, spre exemplu, într-un hotel din Mamaia, la o petrecere ”de burlăcie” a lui Ponta, unde liderul de azi al PSD s-ar fi retras nu cu una, ci două tinere, pentru cîteva ore, într-o cameră.

Interesant de observat, deși încă de la izbucnirea scandalului, anul trecut, s-a vehiculat în mediile politice și de presă și numele lui Ponta în scandalul respectiv, el a fost păstrat cu grijă, după cum se vede, pentru a fi lansat pe piață ”oficial” exact cînd trebuie, adică într-un moment precum cel actual, cînd USL se află în plină campanie de prezentare a ofertei de guvernare. Vinovat sau nu, cazul liderului PSD e încă una dintre tot mai numeroasele ”coincidențe” care apar în ultima vreme, mai toate în defavoarea adversarilor actualei puteri. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998