CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

S-a dus ultima speranta a lui Voiculescu

5 comentarii / 11010 vizualizări / 11 iulie 2014

Dosarul privind privatizarea Institutului pentru Cercetări Alimentare (ICA) se va judeca în continuare la Curtea de Apel București, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a respins azi, ca neîntemeiată, cererea lui Dan Voiculescu de strămutare a procesului la o altă instanță.

În aceste condiții, dosarul ICA rămâne, conform Agerpres, la CAB, următorul termen al procesului fiind stabilit pentru 4 august.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Uma vez mededocre, sempre mededocre. De jonailastrzinho mededocre e0 blogueiro inexpressivo. O tempo passa e le1 vem de novo este senhor requentando noticias de mais de 20 anos, ofendendo, atacando e enxovalhando a honra alheia. Deve estar a servie7o de algue9m que, por uma mise9ria de trocados, sim, porque se fosse importante ou influente o miche seria mais alto, chega na internet e destila toda a sua raiva. Como dizia o velho ditado e1rabe, os ce3es ladram e a caravana passa.

  2. a comentat: Bine a zis cine a zis circ este, circ va fi in cnunitoare, dale la romani politica pe paine si televizor cat cuprinte, in felul asta o sa ai o natiune fericita. Ce e la TVR e o hotie pe fata. In rest fiecare post comercial ciripeste dupa cum bate vantul electoral si dupa cum pica banu’. Ca e ban PSD-is, PNL-is sau PD-is nu mai conteaza banu sa iasa. Abia astept alegerile sa vezi tu pensionari fericiti ca li s-au marit pensiile, vezi tu promisiuni peste promisiuni si taxe eliminate va fi raiul pe pamant. Eu deja mi-am achizitionat un stoc impresionant de popcorn si pepsi, am un loc comod in fotoliu si ma pregatesc de spectacol. Sa inceapa CIRCUL.

  3. Cosmin: toate editurile au site-uri şi adsree de mail. Nu trebuie deceet să le trimiţi o carte terminată (nu fragmente) şi să le propui publicarea. Apoi aştepţi răspunsul. Aşa face orice autor la debut.

  4. this question is dedpenent on many factors and a0for more information you can read my blog: How long does it take to short sale?a0 It is important to note as we compare short sale vs. foreclosure timing that a homeowner has far

  5. sa-L urmez pe Domnul si sa fac voia Lui, sa implinesc Cuvantul Lui in fceraie zi, iar atunci cand va veni, sau ma va chema la El sa-mi spuna: vino rob bun si credincios

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998