CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

S-a facut dreptate in diplomatie: ”sanctiuni” grele pentru ambasadorii care au organizat votul in diaspora

2 comentarii / 3181 vizualizări / 1 mai 2015

Președintele Klaus Iohannis a decis, în fine, să ia măsuri după organizarea dezastruoasă în străinătate a votului la alegerile prezidențiale de anul trecut, de care s-au făcut vinovate, în primul rînd, ambsadele țării noastre.

În consecință, prin decret prezidențial, o serie de ambsadori în culpă au fost retrași de la post, între aceștia numărîndu-se Bogdan Mazuru, de la Paris, Iulian Buga, de la Washington și Ion Jinga, de la Londra.
Aceștia au fost pedepsiți prin trimiterea la post, pentru un nou mandat, în Austria, Suedia, respectiv la ONU, în New York. O măsură care va servi, să sperăm, drept exemplu în perspectiva alegerilor de anul viitor. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Se vantura in medii numirea llui A.Plesu la Paris.Ar fi cea mai mare eroare.Acest personaj l-a facut cu ou si cu otet acum o luna pe Presedintele Hollande ca l-a decorat pe Sorin Oprescu,gratulandu-lin fel si chip ! Imaginati-va scena la o posibila prezentare a scrisorilor de acreditare.Spre documentare, „Adevarul”din 23 martie anul acesta.

  2. […] Aceștia au fost pedepsiți prin trimiterea la post, pentru un nou mandat, în Austria, Suedia, respectiv la ONU, în New York. O măsură care va servi, să sperăm, drept exemplu în perspectiva alegerilor de anul viitor, notează inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998