CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

S-a intimplat in Romania: doua stiri fara legatura una cu alta

0 comentarii / 1559 vizualizări / 19 decembrie 2010

Vă prezentăm în cele ce urmează două informații diferite, între care nu există, probabil, nici cea mai mică legătură. Dacă există, vă lăsăm pe dumneavoastră să o descoperiți.

Știrea nr.1
Un apel la 112 înregistrat vineri, la ora 11.05, anunţa că un un bebeluş de şase săptămâni, din localitatea constănţeană Topraisar, respiră greu şi are nevoie de ajutor medical. Echipajul de pe ambulanţa din Eforie a plecat imediat către Topraisar, însă a rămas înzăpezit la ieşirea din staţiune. În mod normal, Salvarea ar fi trebuit să sosească la bebeluş în 25 de minute, însă din cauza drumurilor impracticabile, a avut o întârziere de peste două ore. Medicii au declarat oficial decesul la ora 13.58.

Știrea nr.2
Un interlop constănţean a fos împuşcat de doi necunoscuţi. Medicii de la spitalul din Constanţa au decis să-l trimită pe interlopul aflat în stare critică la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Ambulanţa care îl transporta la elicopter a rămas împotmolită în zăpadă. În cele din urmă interlopul a fost preluat de un alt echipaj şi urcat în elicopter. Elicopterul a ajuns în Bucureşti, unde i s-a pus la dispoziție stadionul Dinamo pentru aterizare, iar bărbatul a fost preluat de o ambulanţă.

Comentariile le lasam la latitudinea cititorilor.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998