CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

S-a întors nervos de la Abu Dhabi? Procurorii lui Iohannis dau buzna peste o firmă a șeicilor din Emirate

3 comentarii / 3776 vizualizări / 28 martie 2023

O știre fierbinte: procurorii DNA au deschis un dosar legat de activitățile comerciale de la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni și au dus azi la audieri mai multe persoane, au declarat pentru G4Media surse judiciare. Procurorii au făcut percheziții marți dimineață. Dosarul vizează contractele încheiat de Compania Națională Aeroporturi București, din subordinea Ministerului Transporturilor, cu firme care gestionează spațiile comerciale din aeroport, unde de curând a fost deschisă inclusiv o sală de jocuri.
Potrivit informațiilor G4Media, e vorba despre firmele Millenium Pro Design si Dnata Catering.

De ce e fierbinte știrea?
Simplu: pentru că Dnata e o mare firmă din Emiratele Arabe, cu sediul la Londra, condusă de șeicul Ahmed bin Saeed Al Maktoum.
Dacă nu e vorba de un fake news, apare un mare semn de întrebare: la cîteva zile după ce președintele Klaus Iohannis și directorul SRI, Eduard Hellvig, se întorc din Emiratele Arabe, sistemul de forță al statului dă buzna peste o mare companie din țara șeicilor? O exista vreo legătură de cauzalitate? Ori asistăm la un război afaceristic trans-național, cu mîna DNA. De urmărit. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. E vorba doar despre Millenium Pro Design… Dnata e bagat la deruta, chipurile sa nu fie vazuta adevarata tinta: spatiile duty free
    Asa ca nu, nu s-a intors nervos :))

  2. Contractul pentru spațiile din aeroport al firmei Millenium Pro Design e valabil până la 30 iunie 2023… tic tac, tic tac… domnii de la PeSeDe, prin Tov. Grindeanu, cumva aveti vreun interes?!

  3. 3. e clar,
    nr 1 si nr. 2 au clarificat situatia.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998