CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

S-a umplut paharul! Deputat PSD răbufnește: ”Frați ucraineni, nu ne luați de proști ori de slugi!”

18 comentarii / 4202 vizualizări / 6 septembrie 2023

Acțiunile ostile și sfidătoare ale Ucrainei la adresa României încep să deranjeze scena politică autohtonă, deputatul PSD Radu Cristescu răbufnind pe Facebook la adresa țării lui Zelenski: nu ne luați de proști ori de slugi, frați ucraineni! Nu ne puneți răbdarea la încercare!

”Români din patru unghiuri, acum ori niciodată/Uniţi-vă în cuget, uniţi-vă-n simţiri!/Strigaţi în lumea largă că Dunărea-i furată/Prin intrigă şi silă, viclene uneltiri!” scrie Cristescu.

”Să spunem că versurile din ”Deșteaptă-te, române” nu mai sunt chiar la fel de ”fierbinți” cum erau acum 175 de ani, lucrurile se mai schimbă, vremurile se mai domolesc. Dunărea încă e a noastră… Dar sunt și momente cînd unii sar calul și atunci trebuie să reacționăm. Ceea ce face Ucraina de la o vreme față de o țară care i-a oferit tot ajutorul, a făcut sacrificii mari, s-a îndatorat, i-a găzduit și îngrijit cetățenii, într-un cuvînt, i-a fost alături la greu, nu e deloc frumos. Ucraina începe să se poarte cu țara mea precum boierul cu argatul. Și nu e bine…
Să ne acuze public și oficial că mințim cu nerușinare cînd spunem că nu au căzut drone rusești la noi e tare urît. În definitiv, e treaba noastră, nu a ei. Vine premierul țării mele, vine președintele, spun la unison că nu e așa, Ucraina o ține precum gaia mațu’. Ce urmărește? Vrea să ne scoată de lași, de mămăligi? Vrea să ne umilească în fața mapamondului? De așa zisă grijă față de România vrea să bage NATO în conflict direct cu Rusia?
Nici nu se stinge povestea și vine alta. Ucraina amenință că ne dă în judecată internațională, alături de alte state, dacă se menține interdicția de import de cereale. Ce e prea mult e prea mult, frați ucraineni. Vă stăm alături și vă sprijinim cît putem. Dar nu ne luați de proști ori de slugi. Nu abuzați de bunătatea noastră și, mai ales, nu ne puneți răbdarea la încercare…” mai avertizează deputatul, postînd și o imagine sugestivă lîngă text (foto sus). (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

 1. Azi presa da o stire cum ca MApN recunoaste ca resturi din drona ruseasca sunt pe teritoriul Romaniei.Nene nu ai niciun „haz”vezi personajul lui Caragiale cu Mita care manca covrigi la Buzau.

  • plus un Klaus dirijat cu CIP-ul din (robo)cap

 2. Vom face destul doar atunci când, cu armele în mâini și Dzeu în suflete, ne vom avânta în luptă alături de frații noștri eroici din Ucraina. Și capul nePUTINciosului va sta în vârful unui par bine ascuțit.
  Glorie Ucrainei, glorie României!

  • trolule mercenar

  • sugi si maciucile lui Soros si Biden

  • De ce nu esti pe frontul de sud ucrainean in calitate de carne de tun”

 3. Si Rusia ar fi putut sa reactioneze necugetat la cate drone au fost trimise asupra Moscovei si diferitelor aeroporturi. Analistii internationali apreciaza ca al treilea razboi mondial n-a inceput inca datorita FORTEI MORALE si MATURITATII Rusiei ( ” moral fortitude” ). Ca roman, a intra in razboi din cauza unor drone inseamna a fi EXALTAT, ZEVZEC si INCOMPETENT . Conducerea kazaro-evreiasca din Ucraina si America nu reprezinta poporul ucrainian. Sa fim constienti ca acest popor este sacrificat in mod inutil de o conducere alogena si criminala, aflata la remorca predatorilor de pe Wall Street.

  • nu uita de „loviturile preemptive”
   e o intreaga doctrina!

  • CORECT

 4. Aștia cu Slava, hai băieți, e timpul să vă cereți la război, e mare nevoie!

 5. Timpul nu mai are răbdare. Ne cheamă la marea cruciadă antibarbară. Rusia trebuie anihilată în numele civilizației și al libertății.
  În 2024 ostașii români vor scrie pagini de eroism în Ucraina, alături de marii noștri aliați angloamericani. Și fanfarele Victoriei vor trece iarăși pe sub Arcul de Triumf!

  • trolule murdar

  • DE ce „ostașii români vor scrie pagini de eroism în Ucraina” ? .Eu consider ca bulache esti singurul care merita sa fii pe linia frontului ca EROU prost.

 6. ” S-A UMPLUT PAHARUL! DEPUTAT PSD RĂBUFNEȘTE: ”FRAȚI UCRAINENI, NU NE LUAȚI DE PROȘTI ORI DE SLUGI!””
  Furtuna intr-un pahar!
  Galagiosul asta de Cristescu ar fi trebuit sa-l traga de maneca pe aiuritul de Ciolacu care tace ca porcul in papusoi si-l lasa pe dulapul gangav sa impinga tara in razboi de dragul ucrainei si la indemnul amerlocilor.
  Sa vorbeeasca in parlament, nu pe la colturi susotind pe facebuci.!
  Greu de inteles de ce autorul titreaza ” S-A UMPLUT PAHARUL! „;asta este un titlu din repertoriul unor evz, adevarul/pravda sau gazeta sporturilor!
  Nu titluri pompoase se castiga cititorii…
  Dincolo de gard este altceva.

  • fiind prost convingi ca esti si castigi „scuipati”. Ptiuuu!

 7. ..asa se petrece cand intinzi un deget cersetorului. Va incerca sa ti ia mana..

 8. Pentru
  @Face(Pe)Buci
  Daca ai fi fost atent ai fi bagat de seama ca am scris cu litere mici: parlament,ucraina,evz, adevarul/pravda sau gazeta sporturilor! inclusiv ‘facebuci’.
  Pentru ca nu poate comenta pertinent continutul unui articol sau opiniile ciudate ale autorului articolului astfel de postaci vaneaza ‘greseli’ ale altora sau ataca murdar opiniile celor care posteaza.
  P.S.
  N-am comentat si nici nu comentez opiniile exprimate de alti postaci, chiar daca nu sunt de acord cu ele!
  Cu atat mai putin sa injur sau sa folosesc cuvinte indecente.
  PPS
  Autorul sau administratorul site-ului ar trebui sa elimine mesajele licentioase. Nu fac cinste celor de la ‘Inpolitics’.
  Exista o masura in toate!

 9. Ceea ce suntem de fapt.Bravo,Cristescule!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998