CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

S-au gasit resursele relansarii economiei: Liberalii vor sa bage China la plata pentru coronavirus

3 comentarii / 2752 vizualizări / 4 iunie 2020

”COVID este un produs al comunismului(…)Virusul a pornit din China” acuză deputatul PNL Daniel Gheorghe, într-o declarație politică în parlament, în care mai spune că statul chinez va trebui să plătească despăgubiri țărilor afectate de pandemie.

”În luna ianuarie, în primele 3 săptămâni ale acestei luni, statul chinez a preferat să nu intervină în regiunea Wuhan şi în alte regiuni afectate de această criză epidemică, pur şi simplu transmiţând nişte mesaje în mediul internaţional care s-au dovedit a fi false: că epidemia nu se transmite de la om la om, că nu există dovezi ca această epidemie să fi pornit dintr-o anumită sursă şi că nu există niciun risc epidemic major.
Iată, chinezii, ei înşişi, au luat aceste măsuri de blocadă totală şi măsuri de carantinare a populaţiei după 20 ianuarie, deşi puteau să le ia încă din 1 sau, cel târziu, 5, maximum, 10 ianuarie. De ce? Aveau plenarele Partidului Comunist din China, care trebuiau să se desfăşoare în această perioadă. Şi, evident, nu puteau fi deranjaţi tovarăşii cu această criză epidemică. O criză care a afectat foarte grav poporul chinez şi pe oamenii de rând de acolo, din China.
Aşadar, comunitatea internaţională are obligaţia să ceară nişte lămuriri foarte clare puterii de la Beijing şi regimului chinez, cu privire la această situaţie.

De asemenea, sunt complet îndreptăţite acele cereri internaţionale privind despăgubiri. Despăgubiri materiale pe care statul chinez, în urma unor proceduri judecătoreşti, la nivel internaţional, le-ar putea achita anumitor ţări afectate de această pandemie” afirmă deputatul PNL. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Cat de prost poti fi ,mai deputatule?Esti pe rol de trompeta???

  2. Daniele,la tine aveam alte pretentii.Mie mi se pare ca se cauta un Acar Paun.Despre Bill Gates nimic,nimic?Oricum ai demonstrat si tu ca atatia buni romani ca salariul de deputat iti e mai aproape decat patiotismul.

  3. Nu va mirati! Astia sunt liberalii,niste ratati!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998