CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

S-au trezit, in fine, la realitate: Catarama cere demisia lui Orban

2 comentarii / 4134 vizualizări / 20 mai 2018

Liberalul Viorel Cataramă cere demisia liderului PNL Ludovic Orban, acuzându-l că a dus partidul într-o situaţie limită. Cererea vine în contextul informaţiilor potrivit cărora Tudor Chirilă este preferat de unii liberali pentru Primăria Capitalei, artistul negând şi catalogând PNL un „partid toxic”

„După un şir de gafe incredibile, de neînteles, făcute de Ludovic Orban, partidul a ajuns într-o situaţie limită! Lideri importanţi au luat deja atitudine, multi alţii, chiar dacă nu s-au manifestat public sunt profund nemultumiti, chiar indignaţi! Ultima informaţie lansată în spaţiul public- Tudor Chirilă candidat al PNL la Primăriei Bucureşti, dar mai ales reacţia acestuia- denotă o degringoladă care trebuie oprită urgent!Rezultatele ultimelor sondaje de opinie arată că noi, ca partid, suntem pe o direcţie greşită; opinia publică a sancţionat limbajul duplicitar, lipsa programului şi atitudinea defetistă!” a declarat Viorel Cataramă, prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, pentru Mediafax.

„PNL este un partid mare, cu un uriaş potenţial. Poate învinge PSD prin confruntare directă cu arme ale democraţiei! Este momentul ca Ludovic Orban să demisioneze, în caz contrar este de datoria partidului să-l demită. Electoratul liberal, de dreapta, a fost de prea multe ori dezamăgit, nu avem dreptul sa ratăm şi ultima ocazie pe care o avem!”, a mai afirmat Cataramă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Nu. Nu s-au trezit. Dovada faptul ca astia cred ca pot sa castige alegerile :) . Cu cine? Cu omul cu maimutza, cu tanti de isi uita periutza de dinti pe la unii si altii, cu aia de au taiat pensii si salarii :) :) . Oricum partea buna pentru astia cu maimutza lor cu tot, e ca mai dureaza un pic, max 1 an, dupa care vor fi toti impachetati fix cu plangeri penale.

  2. Bravo CATARAMA !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998