CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

S-or descurca cu drumurile noastre? Romania ar putea gazdui tancuri americane

3 comentarii / 4246 vizualizări / 31 decembrie 2014

Statele Unite intenţionează să staţioneze aproximativ 150 de tancuri şi vehicule blindate în Europa – în România, Polonia sau ţările baltice – până la sfârşitul lui 2015, care vor fi utilizate în cadrul antrenamentelor forţelor americane în regiune.

Unele dintre aceste vehicule ar putea fi staţionate în Polonia, România sau în ţările baltice, a declarat general-locotenentul Ben Hodges, comandantul forţelor armate americane în Europa, într-un interviu, conform Mediafax. În opinia lui Hodges, există riscul ca separatiştii proruşi din estul Ucrainei să lanseze o nouă ofensivă în primăvară, în contextul în care Rusia neagă că ar fi implicată în conflictul ucrainean. El a motivat intenţia Washingtonului de a staţiona vehicule blindate în Europa prin necesitatea de consolida Europa de Est în caz de urgenţă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Asta ne mai lipsea, sa fim in centrul unui conflict care nu ne priveste, un razboi al resurselor pornit de Bilderbergi!

  2. Mai dar mare „nestiutor’ (ca sa nu spun incult) esti. Prietene, TANCURILE SUNT FACUTE SA ACTIONEZE IN CAMP DE LUPTA, GREU ACCESUBIL….NU PE SOSELE. PE SOSEA LE VEZI LA PARADA !

  3. very nice post. something like this is very helpful to share, congratullations.
    grafeia teleton

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998