CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu!

0 comentarii / 2096 vizualizări / 8 februarie 2015

Nu este un secret pentru nimeni. Elena Udrea se află într-o situație, practic, fără ieșire. Pe un drum fără întoarcere. Plasată într-un scenariu fără precedent. În care, unui parlamentar i se cere, simultan, de mai multe ori, arestarea. Cum-necum, sistemul s-a pornit împotriva ei. Același sistem pe care ea l-a utilizat, în ultimii zece ani, împotriva adversarilor. Iar Traian Băsescu tace. Se abține de la orice reacție. E corect? E moral?
Nu m-a interesat niciodată dacă Elena Udrea a fost sau nu ibovnica lui Traian Băsescu. Dar este un subiect care nu a putut fi ținut sub covor. S-a vorbit mult și în toate felurile despre asta. Ibovnică sau nu, iubită sau nu, doar folosită sau nu, Elena Udrea a fost, însă, cu certitudine, cel puțin un tovarăș politic al fostului președinte. Indiscutabil, cel mai loial și cel mai atașat și cel mai constant dintre toți. Iar astăzi, a dat de necaz. De un necaz real și mare. Este drept sau este nedrept că Băsescu o abandonează? A fost sau nu a fost amanta lui, e mai puţin important. Esenţial este că, fără niciun fel de discuție, ea a transpirat, în toate momentele, inclusiv în cele mai grele momente, pentru cariera politică a lui Traian Băsescu. A stat alături de el chiar și în zilele în care se milogea, ca ultimul nenorocit, cu căciula în mână, la ambasada Statelor Unite ale Americii, prin curte, așteptându-l pe înaltul reprezentant al Washington-ului și implorându-l să-l scoată din garaj. Din garajul suspendării. Nici atunci Elena Udrea nu l-a abandonat.
Și tot fără niciun fel de discuţie, cel puțin cât a furat tandemul Udrea-Cocoș, a furat și Băsescu. Pentru că ei nu au furat separat. Au furat împreună. În haită. La fel cum, în haită, au acționat politic împotriva cetățenilor României și, tot în haită, și-au prigonit adversarii. Păi dacă au furat împreună, acum, de ce marele bărbat de stat și de alcov, Traian Băsescu, stă cu capul în nisip? Ascunzându-se în spate doamnei Maria, soția de atâtea ori uitată și de atâtea ori regăsită după lungile și întortocheatele sale curse, prin porturile rău famate ale lumii.
Ce bărbat este acela care își părăsește la greu tovarășul de drum? Ce bărbat este acela care îşi abandonează partenerul rănit?
Să-ți fie rușine, Traian Băsescu! (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998