CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Saftoiu – atac la Rares Bogdan: ”E mai usor sa critici decit sa construiesti”

3 comentarii / 3282 vizualizări / 27 martie 2019

La două ore după demisia din funcția de șef de campanie a lui Alexandru Nazare, un alt nume sonor al PNL, deputata Adriana Săftoiu deschide un nou front de atac la Rareș Bogdan, într-o postare pe Facebook.

”Pe Carmen Avram şi Rareş Bogdan îi cunosc ca fost jurnalist şi, ulterior, în calitățile mele vremelnice de om aflat în funcții publice, ei întrebându-mă de una-alta. Pentru cum şi-a făcut fiecare meseria, am considerație şi apreciere. Faptul că au optat pentru “politică” nu mi se pare deloc reprobabil. Se întâmplă peste tot în lume. E chiar ridicol să afirmi că, odată ce ai fost jurnalist, nu ai voie să optezi pentru politică militantă.
Altceva, în schimb, vreau să spun. Greşeala e atunci când din ziarist devii brusc candidat pe un loc perfect eligibil. Chiar dacă nu vor spune, mulți dintre membrii de partid care au muncit prin nămol si zoaie, împroscați uneori chiar de ziariştii care acum sunt candidaţi eligibili, se uită frustrați şi se întreabă: ce folos, dacă mereu cei de din afară sunt mai apreciaţi?

”Vorbitul la televizor nu ține loc de competență”

Sunt bucuroasă de fiecare dată când cei de pe margine intră în arenă. E mult mai uşor să critici decât să construieşti. Dar, când intri ca cireaşa pe tort, e discutabil. Amândurora le-aş fi sugerat, dacă tot vor să intre în politică, să accepte ”umilul” statut de membru de partid. Măcar un an. Să lucreze modest cu cei mulți şi mai puțini notorii, să îşi ofere măcar un an ca să înţeleagă partidul şi apoi să vină să spună: vreau să candidez.
În față e 2020, alegeri locale şi parlamentare. Un bun prilej, după măcar un an de muncă la firul nămolului, cu anonimii din partid, dar care se duc şi lipesc ani şi ani de zile afişe, să spui: vreau să fiu… Din păcate, ziariştii care criticau politica de cadre a partidelor au confirmat că nu contează cât muncești, ci cât ai vorbit la televizor. Iar asta, pe termen lung, nu ține de competență. Avem deja câteva exemple de ziariști care dețin funcții publice. Notorietatea s-a dovedit că nu e totuna cu competența de a face lucruri pentru o comunitate. Că e sat sau o țară numită România” conchide, dezamăgită, deputata. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Dna Saftoiu are dreptate. Rares Bogdan e un imbecil isteric.O nulitate recunoscuta in Ardeal. Ca si prietena sa Klausa Nationallis. Se poate mai rau ? Nu !

  2. Pai si Saftoiu -Pufulete a aterizat direct in Parlament pe lista PNL, la fel ca Rares Bogdan!

  3. Stefane, mai documenteaza-te inainte sa afirmi ca Saftoiu a aterizat direct in parlament. Inainte de „aterizare” a fost consilierul lui basescu, iar inainte de consiler a fost……si altceva….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998