CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Saftoiu: Ceva nu se leaga in tara asta. Cum e posibil sa fie alese doar slugile?

5 comentarii / 4442 vizualizări / 26 noiembrie 2021

Fostul consilier prezidențial Adriana Săftoiu e de părere că ”ceva nu se leagă în țara asta” și se întreabă, pe Facebook, cum e posibil ca în România să fie votate doar slugile.

”Vă admir pe toți cei care mai puteți scrie, cu umor, cu năduf, despre ce se întâmplă în țara în care locuim. Mie mi se pare deja inutil. Sunt insensibili la orice tip de revoltă. Își văd de ale lor. Indiferent ce se scrie, li se spune, merg înainte, în timp ce țara merge înapoi. De ce? Asta încă nu mi-e limpede. Teoria conspirației? Am combătut-o mereu, dar ceva nu se leagă cu țara asta. Sunt oameni care chiar ar putea, dar cum e posibil ca, în scaunele care decid soarta unei țări, mereu să fie aleși cei care știu doar cum să fie slugi?! Ce ni se întâmplă și noi nu putem opri?” se întreabă, retoric, fosta deputată PNL. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Doamna Saftoiu , ,aia sunt alesi de noi ,cei care purtam frumoasele nume de Gheorghe si Ion .Scuzati misoginismul , ca nu am adaugat si un nume de femeie .

  2. Pentru ca toata tara este compusa din slugi. Pe cine sa alegi dintre slugi? Tara este o colonie si poporul format din slugi. Intotdeauna am fost asa, slugi, lasi si tradatori.

    • corect!

  3. Sa ne spună Adriana Săftoiu, din propria experienta, cum e sa fii sluga între slugi și sa ajungi la putere. Poate ne spune asta și domnul Elvis, soțul dumneai. Ca doar l-au slugarit pana n-au mai putut pe ala care zicea ati votat, multumim, acum plecați acasă! E clar pentru toată lumea ca sistemul neo-feudal din Romania, ala care da pensii speciale de mii de euro și milioane de pensii mai mici de trei sute de euro, are nevoie de slugi pentru a se menține. Cetatenii au inteles asta. Ca daca n-ar fi înțeles, prezenta la vot era de 90%, ca-n mai 1990. Deci nu mai puneți botul la naratiunea demoralizatoare a familiei Saftoiu, ,,tovarasi de nadejde” ai sistemului. Sa traiti bine!

  4. Fa basista imputita, nu ti-e scirba de cit ai lins tu si Elwis la cururi de tradatori ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998