CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Saftoiu, concluzie amara: ”Votul e viciat. Ori tara asta e pierduta, ori e un experiment ca sa ne trezim”

7 comentarii / 3673 vizualizări / 27 octombrie 2020

”Am făcut greșeala să mă uit la listele partidelor pentru parlamentare, cu ceva mai multă atenție la colegii mei de partid, cu foarte puțină atenție la traseiști. Aici păcatul e vizbil chiar dacă e justificat ridicol de marele lider: orice vot e bun dacă te ajută să rămâi pe scaun” scrie pe Facebook deputata PNL Adriana Săftoiu, care nu a mai fost trecută pe listele de candidați, în favoarea unor iluștri anonimi ori a importuri de la PSD.

”Candidați care au știut să vorbească cu paltonul liderului”

”Nu e nicio problemă că nu sunt eu acolo sau alți colegi care, din punct de vedere parlamentar, meritau măcar și un loc neeligibil. Si o spun cu toată împăcarea, chiar nimeni nu e atât de bun ca să fie regretat.
Dar să văd acolo parlamentari care ar putea fi premiați pentru chiul (sigur, aveau grijă să nu lipsească de la votul final că acolo e o monitorizare mai exactă), persoane care, în particular, ar putea fi drăguțe, dar la nivel de activitate parlamentară sunt nule, au practicat tăcerea ca mod de a se exprima, dar au stiut să vorbească cu paltonul liderului, doar că asta nu e activitate parlamentară, e energie infinit disponibilă pentru a atârna de clanța care poate să îți deschidă ușa, nu îi poți asocia cu nici un proiect parlamentar, unii, cărora dacă le scoți din discurs imprecația, nu au nimic de spus, duc lipsă de argumente, adeseori de cultură minimală, dar pot să înșire platitudini până la epuizarea timpului, persoane care au adus combativitatea de stadion in Parlament, cărora le e mai familiară onomatopeia, cuvintele fiindu-le oareșicum străine, să îi vezi deschizând listele la Senat, la Camera Deputaților, mă întreb: ori țara asta e pierdută, ori e un experiment ca să ne trezim?

Cum se ”reprezintă” poporul prin share-uri la postări de partid

Poate în următorii patru ani ne trezim. Acum, vă asigur, votul e atât de viciat încât nu mai există niciun instrument de a sancționa așa bătaie de joc. Si dacă aveți chef de analiză priviți cu atentie numele celor care rămân în dreptul localității voastre si intrebați-vă ce știți despre ei. Mulți se laudă că v-au reprezentat si, vai, vor continua să vă reprezinte, cel mai des prin activitate pe FB, de exemplu prin “share” la postările de partid. Cei mai mulți sunt puși în locuri sigure pe listă așa încât, si dacă votăm 10 la sută, ei tot vor fi acolo, mulțumiți că sunt miezul națiunii.
Cum să îi sancționăm? În primul rând, renunțați să îi iertați pe ai voștri. Fiți mult mai duri cu ai voștri decât cu adversarii. Altfel, nu mai avem nicio sansă” conchide deputata. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Tara este pierduta, fara nici o sansa de insanatosire. Vedeti exemplul lui Fodor de la Sibiu. Ca si in securitate, au ajuns si cei din „justitea independenta” sa se contreze. Ce zice ANI nu are nici o valoare in fata tribunalului…..Conteaza ce zice klaun.

 2. Vai, vai, ce emotionante le zice Pufuletz.
  Pai du-te fa mamaie la PMP, ce-ai cautat la liberali, chiar credeai ca Claudiu are fata de PNL? Sau chiar sperai ca scapi de mirosul de kkt care-i insoteste pe toti apropiatii lui Basescu?

  • Spunea retardatul Iohannis că PSD își urmărește interesul, deci alegerile vor avea loc, în mod criminal, pe 6 decembrie.

   Furați-le, securiștilor!!! :))))))) PDL-ul merită să fie asociat și cu genocidul COVID. Furați și ucideți!!!

   • Esti prea prost Parpanghele ca sa vorbesti tu despre Covid. UIta-te la alte tari UE si compara bolovane. America face si ea alegeri, acolo nu-s prosti ca tine care sa vorbeasca ca sa se afle in treaba. Or fi dar nu-i promoveaza nimeni

    • Ce-i cu Marmelando? A spus public că i-ați trimis diploma de masterat de la Academia SRI Mihai Viteazu.
     A spus public că nu s-a înscis la panarama Securității.
     Deci, de cine faci tu panaramă, panaramă securistă criminală?!?

     Ce-i cu celalalte țări? Fac teste, caută să controleze situația, securiști prostovani!!!

     Voi doar ucideți! Securitatea ucide!!!

 3. Cat tupeu ? Asta mai poate fii considerata OM?

  • În niciun caz!?! Oameni sunt Vijulie, Florin Roman, Grindă, Anisie, Violeta Alexandru și restul echipei de oameni. :)))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998