CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Saftoiu, despre pensionarea la 70 de ani: Nu vreau sa mai platesc un leu la fondul de pensii

6 comentarii / 4680 vizualizări / 1 februarie 2022

”Dacă inteligenții care ne guvernează vor pensionarea la 70 de ani, pentru că nu mai au bani pentru pensii și speră să ne ducem unde e cu verdeață multă până la 70 de ani – aleluia pensia – atunci să ne lase naibii dreptul de a decide dacă mai vrem să contribuim la fondul fundului de pensii. Că eu prefer să nu mai dau statului, ci să ii pun la saltea, chiar dacă nu se inmultesc, dar măcar ii am eu, nu statul. Nu mai vreau să plătesc nici un leu la fondul de pensii. Nici măcar din greseală” a scris pe Facebook fostul consilier prezidențial Adriana Săftoiu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Hear, hear!

 2. Nici eu!Am invatat si am muncit de la 20 de ani .Am avut joburi duble si triple care nu mi-au fost revunoscute ..iar acum ma umileste statul cu o mixerie de salariu .Si mii de imcompetenti si analfabeti de ambele genuri ,stau pe salarii inimagimabile ,doar sa treaca timpul..sa prinfa o pensie ..si la 48 de ani sa inceapa alta viata .Mari golaniisi mizetii

  • Din serviciile securiste se poate ieși cu succes la pensie de la 42 de ani. Pe durata celor 50 de ani de pensie contribuim cu toții pentru loazele care au lucrat un pic peste 10 ani în viață cu paharul lipit de perete.

 3. Muncim de ne spetim, pe nasturi, cu zecile de ani… pentru ce? Pentru salariile nesimțite ale plozilor și ploadelor de securiști, parlamentari, judecători et caetera…? S-avem pardon! De ce să mai plătesc eu contribuții de care nu voi beneficia în vecii vecilor amin?
  Eu cred că ăștia se roagă de toți dracii să muncească generația decrețeilor până la 70 de ani și pe urmă să crape direct… că bani de pensie ia-i de unde nu-s… îngropați bine în viloaiele și conturile din mai știu eu ce insule ale neo-nomenklaturii de partid și de stat!

 4. ..aste sunt consecinte. Toate fondurile de pensii sunt pe deficit in lume. Pe de alta parte astia bogatii se bat pe cifre mari. Care o are mai mare ( a se citi, care i mai mare miliardar), de parca ar putea sa si duca contrile cu ei acolo la locul „cu verdeata”. Pandemia este un instrument medical prin care se urmareste eutanasierea pe criterii de varstra si rasa a cat mai multor semeni Lumea si a pierut busola si traim in apocalipsa. Sa vedem ce va mai fi..

 5. „Nu vreau sa mai platesc un leu la fondul de pensii”
  -da’ la „sanatate”?
  (aia nu promit nici viatza fara de moarte nici rejuvenare)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998