CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Saftoiu despre referendum: ”O manipulare politica ticaloasa!”

2 comentarii / 2875 vizualizări / 29 septembrie 2018

Deputatul PNL Adriana Săftoiu aduce acuzații severe organizatorilor referendumului pentru așa-zisa familie tradițională și scrie, într-o postare pe Facebook, că avem de a face cu o manipulare politică ticăloasă.

”E o manipulare politică ticăloasă. Si pentru a avea succes, organizezi două zile de referendum, cu ziua de vineri liberă. Totul pentru victoria finală a celor care organizează acest referendum total, dar total inutil. Nu am văzut niciun studiu de impact care să îmi arate că instituția familiei se află în pericol. Nu există nicio dovadă că asupra familiei “tradiționale” planează pericolul iminent de a fi atacată și trebuie să se pună la adăpostul Constituției. Legile existente lămuresc, fără echivoc, cine cu cine se poate căsători, civil sau religios. Dar în această manipulare odioasă au intrat cu foc si pară falşi profeţi, care amenință cu Biblia în mână viata necucernică a comunitatii LGBT. Nimic despre viața necucernică a heterosexualilor.
Şi mai scutiți-ne cu teama că vine comunitatea LGBT şi ne fură copilul ca să ni-l adopte. Să auzi în secolul XXI aberații de genul “a fi gay înseamnă a fi bolnav psihic” mă revoltă până la greaţă. Chiar nu le e rușine de propria lor ignoranță, pe care o agită obraznic? Propagandiştii urii ar trebui să deschidă Scriptura cu care lovesc în dreapta şi în stânga şi să se recatehizeze mai ales în ce priveşte Porunca cea Mare a iubirii aproapelui” scrie deputatul PNL.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

 1. despre boarfa asta:
  „Proștii și ticăloșii sunt uniform distribuiți în politică. Doar că, fenomen straniu, liberalii au un magnet pentru ei, ce face distribuția să-și piardă uniformitatea.

  Exemplu: madam Săftoiu. Aia de-i dorea inimioara să-și vadă soțul din dotare, varianta 1.1, șef la SIE. ”Deputatul PNL Adriana Săftoiu a anunțat că nu va merge să voteze la referendumul pentru modificarea Constituției, pentru că e o manipulare politică ticăloasă, pentru că nu există vreo dovadă că ”asupra familiei “tradiționale” planează pericolul iminent de a fi atacată și trebuie să se pună la adăpostul Constituției”. Săftoiu și-a exprimat revolta cu privire la faptul că în secolul XXI mai poți auzi ”aberații de genul “a fi gay înseamnă a fi bolnav psihic”.

  Mult prea scumpă pentru bugetul țărișoarei doamnă! Inițiativa modificării Constituției NU a fost politică. A fost una cetățenească. Trei milioane de semnături. Trei milioane, mulți! Chiar dacă veți zice că mulți și proști, vă asigur că statistica demonstrează că sunt destui deștepți printre semnatari. Cum, dacă Sică Mandolină ar fi mai mult treaz, nu mai mult beat, și în PNL ar fi mai mulți deștepți. Trecem!

  Ați avut, mult prea scumpă doamnă, ocazia să vă expuneți punctul de vedere în dezbaterea pe marginea Legii. Asta e: democrația a ales organizarea Referendumului. Atitudinea rațională, și demnă, a reprezentantului poporului este aceea de a spune: ”Am înțeles! Rămân pe poziția mea, dar accept votul majorității!„ Și bine, pa!

  Invectivele nu servesc nici poziția dumneavoastră, nici relația cu cetățenii. Dar ceva îmi spune că vă doare în pardon! cur de cetățeni. Jucați același joc stupid al opoziției sterile, care doar dă muie, și nu propune nimic. E cel mai comod: lasă neuronu odihnit și mulțumit. Doar că nu rezolvă nimic. Oricum atmosfera în politică este irespirabilă. Bășini de genul ăsta îi trebuiau. Dar când curul ține lor de cap, ce să mai zici? Succesuri! Sper sincer că nu vă bazați, totuși, pe sondajele lui Pieleanu. Că dacă da, sigur faceți rost de un loc de cerșit la colțul bisericii. Unde e concurență crâncenă. Și nu vă văd făcându-i față…”

 2. E mult mai bine să previi decât să tratezi, e o vorbă în medicină, doamna Săftoiu poate n-a auzit de ea. Chiar dacă în acest moment când vorbim nu există decât începuturi firave de asalt asupra copiilor, cu propaganda gay făcută fără știrea sau acordul părinților, experiența a ceea ce se întâmplă în occidentul „civilizat” trebuie să ne pună în gardă pt că recunoașterea homosexualității ca fiind „normală” nu a fost decât primul pas. A urmat pasul doi, cu legalizarea căsătoriilor gay, pasul următor e adopția copiilor în cadrul „familiilor” de acest fel, în ultima vreme există indicii că etapa următoare va fi normalizarea pedofiliei, zoofiliei șamd. Sau ăștia cu schimbarea de sex, care au pretenția să-i considerăm sănătoși la cap, numai buni de adoptat copii.
  Așa încât referendumul e cât se poate de necesar și util. Sigur că neomarxistii sar ca arși, să fie sănătoși, lor în general nu le plac referendumurile și alegerile libere unde oamenii votează cum nu trebuie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998