CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Saftoiu: ”Fostii securisti vorbesc la aniversarea Revolutiei de la tribuna Parlamentului”

8 comentarii / 12642 vizualizări / 16 decembrie 2019

Deputata PNL Adriana Săftoiu și-a manifestat azi stupefacția vizavi de faptul că la celebrarea Revoluției din decembrie 1989 au luat cuvîntul de la tribuna solemnă a parlamentului oameni pe care căderea comunismului i-a prins în forțele de Securitate.

”Şedinţă solemnă în Parlament consacrată aniversării a 30 de ani de la Revoluţie. Mă uit la prezidiu, mă uit în sală. Persoane care în acel decembrie 1989 făceau parte din structurile securităţii de atunci, persoane care, în acea calitate, îi condamnau pe golanii de la Timişoara, nu au nici o fărâmă de ruşine să se abţina, macar astăzi. Vorbesc de la tribuna Parlamentului relaxaţi, invocă memoria celor care s-au sacrificat pentru ca sa fim liberi. Noi, toti, inclusiv ei.
Ca să nu fluier m-am ridicat şi m-am dus să îmi cumpăr o apă. Ca să am cu ce să îmi clătesc amărăciunea” a scris deputata pe Facebook. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

  1. asta e mai comunista decat isi doreste iliescu sa fie

  2. Tov Saftoiu (din cuplul informativ Saftoiu) nu a fost cumva foate apropiata de Tov. Securist Basescu Traian ? Prea apropiata ? Sa explice Dansa. Recrutata de o putere straina ? Cu acordul cretin al sekuristilor nostri ? Inteligenta ? In folosul cui, tovarasi ?

  3. Tirfele sint intotdeauna periculoase !
    Iar cind au fost maritate cu blonzi din Simileasca, sint si curve !!!

  4. Pufulete are drepttate!Totusi, era vorba despre fostii si actualii securisti!Sigur, a lipsit Baselu, macar a avut o urma de bun- simt!Sau o fi fost trotilat?!

  5. Nu mai inteleg nimic…cum, adica, e rau cu securisti?! Pai, cand securistii faceau justitie era in regula?! cand s-au infiltrat in partide de au ajuns sa aiba partidul propriu era in regula?! Cand MCV-ul ne-a somat sa bagam securistii inapoi in instante si golemul din deal i-a somat pe magistrati sa aplice MCV-ul era in regula?! Cand toti aspirantii la functii in stat au studii securiste e OK?! Cand si-au facut academie proprie cu titluri si indemnizatii academice, de care nu se atinge nicio putere, e OK?! Care, dracu- , securisti?! Ca e o infratire si o miscare brwniana intre politic, justitie, presa si securitate, ca nu mai vezi stanga (uppsss!!!) de dreapta si nu-i mai deosebesti pe securistii batrani de odraslele lor mai obraznice…pare un razboi patricid, numai ca nu e, e inca o fumigena pentru prostii satisfacuti ca ceara (!!!) ue PSD…
    P.S. Daca tot s-a dat (din nou) liber la injurarea securistilor batrani, putem si noi sa cerem la CNSAS (ca nu-mi inchipui sa fie inca activ…desi…) dosarul (de urmarire/colaborare) lui Iohanis?! Ca am aflat ca era un tovaras de nadejde, un comunist devotat si preocupat de pregatirea ideologica a elevilor, dar, numai cu asta nu putea sa scape de 47 de dosare penale…oricat de bine l-ar fi platit pe tortionarul care a facut asta, era, totusi, nevoie de mai mult si numai securistii au avut si au aceasta putere in tarisoara…

  6. Care sunt , concret ? Si pe urma , de ce nu ar fii , de timp ce inainte , si dupa dec. *89 au facut jocurile strainilor in tara noastra ?

  7. CAT TUPEU !! Tuta asta a fost consiliera „securistului Petrov” si acum da lectii de onorabilitate !!!!! Nu mai avem nicio sansa ….

  8. S-a gandit careva ca acesti fosti si actuali securisti sunt romani de ”ai nostri”? Va dati seama de dimensiunea dezastrului? Si, se mai arata cu degetul spre straini …

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998