CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Saftoiu: PSD si PNL cauta sa estompeze scuipatii pe care si i-au aruncat

6 comentarii / 3341 vizualizări / 5 noiembrie 2021

Fostul deputat PNL Adriana Săftoiu e pesimistă vizavi de eficiența preconizatei alianțe de guvernare PSD-PNL, ea sugerînd că în spatele acesteia stă, de fapt, grija cuiva pentru viitorul propriu.

”Trebuie să fim foarte naivi să credem că această anunțată viitoare frăție PSD-PNL va funcționa în folosul țării (popor, oameni ce mai zic ei). Au descoperit că au o legătură. Corect: fiecare vrea să fie la putere. Că una e puterea, alta e guvernarea. Se disprețuiesc reciproc (e incredibil cum caută cuvinte ca să estompeze atâția scuipați câți și-au aruncat) dar au renunțat la orice demnitate pentru că sunt „responsabili” si caută „stabilitate”. Câtă rușine și câtă umilință. Și totul pentru că cineva vrea să își asigure viitorul. Nu al țării” a scris Săftoiu pe Facebook. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Orice alta combinatie (de partide) s-ar fi facut, ar fi avut aceeasi „menire”: nu in folosul tarii/poporului, ci in interes propriu.

  2. CRIMINALI ORDINARI, TRADATORI DE TARA!!!!!

  3. Pufulet ai vrea și tu la cozonac, nu?
    Ipocrizia celor care si-au mâncat și ei rahatul la vremea lor este fără margini!
    Dar sa nu uit: Lets Go Carmen! Lets go Klaus!

  4. mai bine uitai

  5. Madama are vise necontenite..
    P(D) NL& USR& UDMR: STAT ESUAT ( KWI citire).
    Acum P(D) NL& PSD cu sau fara UDMR tot STAT EȘUAT?
    Pai madama ce vrea , ce soluții miraculoase are in afara de a da din guriță?

  6. Chiar condusi de labarul C(i)olac nu-i credeam atat de prosti! Poate sunt si ei impunsi de „baroni”, poate au sponsori de „multumit”… In realitate pesedeul e mai mult decat necesar „actului de justitie” roman, dar mai ales european…e mare foame de dosare de coruptie, DNA-ul doarme si Codrutza are interzis la anchetarea „doamnei Ursula”, gen, ca stie si ea cine si de ce a cocotat-o in copacul european…dar, folosind reteta romaneasca de succes, imediat ce se vor instala ministrii rosii, se vor anima procurorii ca-n vremurile lui Portocala, ca se slie, „coruptia ucide” (cand e PSD-ul la guvernare!)…o rezolva si pe Kodrutza, ca se trag sfori sa i se dea competente si pe infractiuni de mediu, considerate din start coruptie. Cand vor exploda ecranele cu „demnitar pesedist retinut pentru coruptie” uita lumea de afacerile din pandemie, de zecile de mii de morti „arsi” pe rugul guwernerului, de miliardele imprumutate si evaporate, de ingroparea democratiei, atata cata a fost…Daca idiotii astia nu-si dau seama pentriu ce sunt utili, chiar merita sa dispara!
    P.S. „trebuia sa moara oameni, ca guvernul Ponta sa demisioneze”…cati oameni tebuie sa mai moara ca romanul sa se trezeasca odata ca nu-i pasa numanui de soarta lui si ca ar trebui sa gandeasca singur?! Pe Ceausescu l-au belit 64000 ….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998