CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Sanctiune”: Culcer primeste in dar o emisiune la TVR

0 comentarii / 1979 vizualizări / 12 ianuarie 2011

După ce a ținut afișul în ultima vreme în TVR și în presă din cauza scandalului produs la înmormîntarea lui Păunescu ori a unor concursuri cu cîntec, ceea ce a dus inclusiv la cererea demiterii sale din partea unor membri ai CA, Rodica Culcer este, în fine, ”sancționată”.

Astfel, începînd de mîine, directorul redacției ”Știri” va deveni și moderator al unei emisiuni de succes lansată anul trecut în toamnă, ”Judecă Tu”, și care a avut-o în prim plan, pînă acum, pe Irina Păcurariu.
Emisiunea în cauză este un program interactiv, care implică telespectatorii, aceștia votînd pro sau contra subiectului dezbătut în studio. Difuzată de TVR în fiecare joi, de la ora 21.00, ”Judecă tu” îi are ca invitaţi permanenţi pe Mihail Neamţu – filosof, Doru Lionăchescu – om de afaceri, Cristina Stănciulescu – redactor şef al revistei VIVA și Andrei Cornea – eseist, exact personajul ale cărui comentarii au produs scandalul Păunescu. Conform regulamentului TVR, Culcer nu poate fi moderator de emisiune decît cu aprobarea specială a Comitetului Director, fiind vorba de o incompatibilitate de statut. O aprobare pe care și-a luat-o, oricum, singură, avînd spatele atît de bine asigurat din anumite zone politice. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998