CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Santaj politic? Bani mai multi pentru Radio daca se schimba conducerea

2 comentarii / 2747 vizualizări / 25 februarie 2021

O declarație ieșită din comun, aproape cu iz de șantaj, a fost făcută azi, în timpul ședinței comisiilor de Cultură pe marginea bugetelor Radioului și Televiziunii, de către deputatul PNL Gigel Știrbu.
Mai precis, în calitate de parlamentar al puterii, acesta a dat asigurări publice, în ședința la care participa și George Severin, președintele SRR, pe fondul discuțiilor privind banii extrem de puțini alocați în noul buget, că viitoarea conducere a Radioului va primi mai mulți bani la rectificarea din luna iunie, dar cu o condiție fermă:

”Vă promit aici că viitorul director general al SRR și viitorul Consiliu de Administrație (s.n.) vor avea în noi un sprijin, ca la rectificare bugetul să primească sumele necesare” a spus Știrbu.

O afirmație extrem de dubioasă, în condițiile în care Radioul va avea o nouă conducere pînă la rectificare dacă și numai dacă parlamentul ar respinge raportul de activitate pe anul anterior al acestuia și asta pe baza unor fapte concrete care ar fi prezentate în propunerea de respingere. Deci e vorba strict de o situație pur ipotetică, în prezent.
Din acest punct de vedere, deputatul PNL transmite indirect, practic, că Radioul va vedea mai mulți bani doar în cazul plecării din funcție a actualului Consiliu de Administrație, o poziție cîtuși de puțin corectă politic, ca să nu spunem de-a dreptul imorală. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. alta golanie!!!! sa plateasca cine detine aparat Radio si asculta Europa Libera,inca….

  2. QED

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998