CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Sarcasm a la Năstase: SUA periclitează informațiile secrete primite de la România

3 comentarii / 3606 vizualizări / 12 aprilie 2023

”Difuzarea unor documente secrete ale Pentagonului privitoare la conflictul din Ucraina si care cuprind date sensibile inclusiv despre Romania, pune in discutie felul cum sunt securizate datele transmise din România catre institutiile importante americane (Departamentul de Stat, Pentagon, servicii de informatii)” scrie fostul premier Adrian Năstase, pe blogul propriu.

”Nu este prima dată când apar scurgeri de informatii pe această relatie.
Imi aduc aminte de datele scurse in media internatională, dinspre Statele Unite, despre inchisorile CIA sau, mai demult, de scurgerile de informatii privitoare la deciziile politice de la Bucuresti, transmise de ambasada americană din România si distribuite on line ( Wikileaks).
Cred că ar fi necesară o verificare a fluxurilor de informatii clasificate către Washington, pentru a se evita ca astfel de date să ajungă la zone de spionaj străine sau să fie folosite de forte ostile in interese politice” mai scrie Năstase. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Ce spuneți domnule Năstase?! Noi lucrăm cu „parteneri de nădejde”, nu se poate așa ceva!?!? Ha, ha, haaaaa

  2. SUA a distrus serviciile secrete romanesti .
    Le-a distrus, FIINDCA NU ARE INCREDERE IN ROMANI .
    Nici in Romania in ansamblul ei !

  3. DE CE SA NU SE AFLE DESPRE CONDUCATORII AMIBE AI ROMANIEI CA SUNT TRADATORI? AU INTREBAT ACESTE LOAZE, POPORUL ROMAN PENTRU CEEA CE FAC SI PARANDARATURILE PE CARE LE IAU PENTRU COLABORARILE ASTEA? AU UMPLUT TARA CU REFUGIATI UCRAINIENI PE CARE II TRATEAZA CA PE BOIERI, IN VREME CE DISTRUG POPULATIA TARII TINAND LUMEA IN SCUMPIRI SI JAFURI. DE CE SA NU RAMANA SCRIS SI CU DOVEZI CA TRADATORII ROMANIEI ERAU GENERALI, CA SECURISTII DE AZI SUNT SLUGILE ALTOR SERVICII STRAINE SI CARE CONTRIBUIE LA DISTRUGEREA TARII? DE CE SA NU SE STIE CA ROMANIA ARE O CONDUCERE IMPUSA DE STRAINATATE, OAMENI ALESI SI PREGATITI DE EI, CURVE, VANZATORI DE COPII, PSEUDO-INTELECTUALI, CLIENTI DE PSIHOPUPU…DE CE SA NU RAMANA IN ISTORIE CU DOVEZI SCRISE CE CLASA POLITICA DE RAHAT AU RIDICAT ZOAIELE LUI ION ILIESCU SI ALESII LUI…SPUMA TARII SE VEDE DIRECT SI LA SUPRAFATA..ZOAIE CLOCOTIND…
    DACA NU ERAI LACOM SI AROGANT SI TICSIT CU UN ANTURAJ TALHARESC POATE CONDUCEAI ROMANIA LA BINE, DAR ASA AI PRADUIT AVUTIA TARII SI VIITORUL URMASILOR, SPERAND SA FII PRESEDINTE. ION TIRIAC V-A FOLOSIT PE TOTI SI V-A LEGAT SI GURA SA MURITI MUTI! TRADATORI INTRE TRADATORI…NU L-A DECORAT DECAT UNGARIA PE BUNUL ROMAN TIRIAC..PE VOI, FRANTA SI SORTULETELE MASONICE…SLUJITI SATANEI SI SPERATI SA FITI POMENITI DE BINE?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998