CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal cu blesteme, la evacuarea lui Vadim din sediul central

0 comentarii / 1668 vizualizări / 26 noiembrie 2010

Preşedintele PRM, C. V. Tudor este supus, azi, procedurii de evacuare din sediul central al partidului, după ce RAPPS, proprietarul imobilului, a obţinut hotărârea în justiţie, numai că europarlamentarul declară că nu va părăsi clădirea şi că vinovat de situaţie este şeful statului.
Liderul PRM a sosit la sediul partidului din strada Emile Zola în cursul dimineţii, fiind aşteptat de un grup de reprezentanţi ai partidului care protestau faţă de decizia de evacuare programată pentru vineri.
Tudor a susţinut o lungă declaraţie la sosirea la sediu. El l-a acuzat pe şeful statului că se află în spatele demersului privind evacuarea PRM din sediul central.
Corneliu Vadim Tudor a spus, conform Mediafax, că nu va pleca din sediu, precizând că nu există o decizie judecătorească definitivă.
El a ţinut să sublinieze că PRM este un partid cu reprezentanţi în Parlamentul European.
Corneliu Vadim Tudor a discutat, apoi, în biroul său, cu executorul judecătoresc şi cu avocatul părţii care a obţinut decizia de evacuare.
El i-a acuzat pe aceştia că sunt mafioţi şi le-a spus că doar peste cadavrul său vor obţine sediul.
În cursul dimineţii, pe clădire a fost afişat un banner cu mesajul „Tovarăşe Ceauşescu, fă-i chemare lui Băsescu”, textul fiind încadrat de două cruci negre şi de portretele lui Nicolae Ceauşescu şi Traian Băsescu.
De asemenea, de grilajul balconului clădirii au fost spânzurate două manechine, de care au fost lipite fotografii cu Traian Băsescu şi Elena Udrea. De manechine sunt lipite hârtii pe care sunt scrise numele „Traian Băsescu” şi „Elena Udrea”.
Reprezentantul PRM Marius Marinescu, aflat printre cei prezenţi în faţa sediului formaţiunii, a discutat cu un grup de poliţişti sosiţi la faţa locului. Ulterior, acesta a spus că poliţiştii au cerut ca situaţia să rămână calmă.
La începutul lunii martie 2010, Regia Protocolului de Stat a notificat Partidul România Mare că sediul formaţiunii, de pe strada Emile Zola din Bucureşti, urmează să fie retrocedat proprietarului, fiul arhitectului Gheorghe Caranfil, atribuirea unui nou sediu urmând să fie luată în considerare numai după ce PRM îşi achită debitele.
Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, pe 19 noiembrie, că partidul a primit ordin de evacuare în urma unei hotărâri a Judecătoriei Sectorului 1 prin care s-a încuviinţat executarea silită a PRM, el precizând însă că formaţiunea sa nu va părăsi imobilul din strada Emile Zola nr. 2.
Vadim Tudor a explicat că, deşi în cazul cererii de retrocedare a imobilului din Emile Zola nu există o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, Judecătoria Sectorului 1 a încuviinţat executarea silită a PRM şi, implicit, evacuarea din sediu.

UPDATE
Evacuarea PRM din sediul din strada Emile Zola a fost amânată, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, executorul judecătoresc şi avocatul celui care revendică imobilul încheind un proces-verbal în acest sens.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998