CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Scandal cu injuraturi intre doi deputati PMP: Latrau, mardeias, isteric, gretos, las, isteric, penibil

5 comentarii / 2592 vizualizări / 2 iulie 2020

Deputații PMP Robert Turcescu și Adrian Mocanu s-au încontrat vehement pe Facebook, după o postare a primului în care deplîngea promovarea de către populari drept candidat la primăria Buzău a unui judecător care a condamnat jurnaliști la închisoare. O replică dură venită de la Mocanu, susținător al candidatului în cauză, a degenerat într-o polemică implicînd insulte.

”Acest personaj nu poate fi candidatul PMP la primaria Buzau! E o mizerie ce se intimpla si m-am săturat sa vad tot felul de neghiobi sau de traseisti venind in PMP ca sa prinda un loc pe liste” a aprins Turcescu scandalul, replica venind prompt.

Adrian Mocanu:

”100% în afara realității, 100% în defavoarea PMP! Nu regret să o spun, #RobertNicolaeTurcescu, cel care nu are ce căuta pe nicio listă a PMP ești chiar tu! În afară de isteria veninoasă revărsată la talk-show-urile de pe la noi, în afară de a eșua lamentabil ori de câte ori te prezinți în fața electoratului, nu se poate identifica nicio contribuție la imaginea PMP. Când apari la TV și colegii de platou atacă partidul sau îl atacă pe președintele onorific, Traian Băsescu, te retragi din discuție cu o lașitate incredibilă și, mai mult, te lepezi de orice responsabilitate, după modelul: ”Nu vă uitați la mine, eu chiar am criticat treaba asta”. PMP are nevoie de caractere, Robert, nu de greața, isteria și orgoliul pe care le afișezi ori de câte ori confuzi calitatea de comunicator al partidului cu cea de freelancer politic.
Cine ești tu să dai verdicte cu privire la listele de candidați întocmite de organizațiile județene?! Vrei să copiem cu toții modelul de ”succes” cu care ai personalizat partea inferioară a listelor cu rezultatele la alegeri?
Când ne prezentăm cu șansa de a avea, prima oară după multă vreme, un candidat care se bate cu șanse reale pentru Primăria Buzău, tu îl ataci postând pe Facebook șoaptele rușinate și neasumate ale unui infractor condamnat de Justiție?
Pe loc repaus, dom` colonel! Varsă-ți frustrările în altă parte. De preferat în afara PMP.
PMP Buzău îl susține cu toate forțele pe #ConstantinFlorescu, viitorul primar al Buzăului”.

Turcescu nu se lasă:

”Tu care esti un traseist prin definiție te-ai gasit sa dai lecții si sa vorbești de PMP! Sau ai uitat cum ai fugit la ciolanul ALDE de unde te-ai intors acum citeva luni sa prinzi iar un loc pe listele PMP? Babăiatule, mare tupeu tre’ sa ai! Si ai, ca deh, e mostenire de familie. De familie pesedista, sa ne intelegem…Si inca ceva: iese Florescu primar la Buzau cum iti iese tie parul prin căciulă!”.

Din nou Mocanu:

”Robert, ai confirmat portretul pe care ți l-am schițat și pe care îl știu toți colegii. Lătrău incorigibil, mardeiaș al dialogului politic, cel mai penibil om de echipă pe care îl știu. Văd că ești eficient atunci când dai la picioare propriei echipe. Nu vrei tu să încerci să tragi și la poarta adversă?”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. La locale nu prea merge marja de manevră a celor câteva sute de mii buletine pe garsoniera din Ferentari. Cu 5% nu prea poți câștiga din prmul tur. De aici și stresul coloneilor.

  2. clasa politica romaneasca, cea care ne cerseste voturile, in toata splendoarea ei!
    sau, cum ar zice partenerul strategic, „at its finest”!!!

    noi, populimea, ce sa le uram in aceste conditii? incurca-i, drace!

  3. Țiganul de Turcesc vs cretinul de Mocanu! De partea cui sa fiu? Stiu de partea Satanei care sigur le va explica cu un ananas de dimensiuni mari cum este cu tuseul text al!( vezi little Nicky!)!

  4. turcescu robert este un ratat ,din toate punctele de vedere!

    • Spre desorebire de Mocanu care este membru al asociației rataților anonimi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998