CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Scandal de culise in PNL: Iohannis, enervat de Mindruta

3 comentarii / 4221 vizualizări / 5 noiembrie 2019

Președintele Klaus Iohannis a participat duminică la Gala „Femeile liberale premiază excelența”, care are loc la sala Thalia din Sibiu și unde a fost singurul bărbat premiat. Doar că un incident neașteptat i-a stricat complet cheful președintelui, al soției sale, al lui Ludovic Orban și al celor cca.400 de femei liberale prezente și a provocat o furtună internă în partid.

Mai exact, organizatorii au apelat la serviciile lui Lucian Mîndruță ca maestru de ceremonii, numai că acesta a făcut un gest care a șocat întreaga sală și audiența live de pe Facebook. Mai exact, el și-a început prestația prin a spune răspicat, la microfon, de pe scenă, că nu este fan PNL și nu votează cu acest partid șamd. Afirmațiile lui au produs rumoare vizibilă în sală și iritarea la fel de vizibilă a președintelui.

Că mesajele anti-PNL ale lui Mîndruță au deranjat o recunoaște chiar acesta, într-o postare ulterioară pe contul său de Facebook: ”In seara asta am prezentat la Sibiu un eveniment al femeilor liberale. A fost si presedintele Iohannis acolo. Si primul lucru pe care l-am spus pe scena a fost ca eu nu sunt alegator PNL. Oamenii s-au foit pe scaune. I-am simtit ca nu le place. Unii cred ca nici nu au simtit esenta”.

Liberalii din sală ar trebui să fie recunoscători că a fost doar atît, conform aceluiași Mîndruță – cel care a moderat dezbaterea candidaților USR în campania pentru europarlamentare – ar mai fi avut multe să le spună, începînd cu dezacordul său față de războaiele electorale din interiorul dreptei.
Surse din PNL au dezvăluit pentru Inpolitics că, după gală, s-au iscat discuții nervoase, iar Iohannis ar fi cerut să i se spună cine a avut ideea aducerii lui Mîndruță drept prezentator, inițial bănuielile vizînd-o pe șefa femeilor liberale, Florica Cherecheș, pentru ca mai apoi să se vehiculeze că responsabil ar fi fost președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Adevarul deranjeaza distinsele fete ale slugilor, si tradatorilor de neam si tara?

    • iata aici un adevar istoric, adus in atentie publica de istoricul Ioan Scurtu, adevar care l-a enervat atat de mnult pe hitleristul Iohannis incat a ordonat unor scursuri subumane , false judecatoare sa-l execute pe profesot. in aceste zile pe facebook sunt dostribuite de sute de persoane articolul profesoruluiIoan Scurtu ca un avertisment pentru electoratul roman sa nu-l voteze pe criminalul nazist k.w iohannis.https://www.bursa.ro/un-asasin-in-lege-in-coasta-lui-iohannis-pe-axa-moscova-chisinau-bucuresti-25455526

  2. Cand nazistul Klaus Iohannis se „inirveaza” in mod hitlerist ordona un accident ,ori un incendiu.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998