CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal de proportii – Ninel Peia: ”George Simion e homosexual”

12 comentarii / 28165 vizualizări / 14 februarie 2021

Un scandal amintind de filmul ”Colivia cu nebune”, în care un senator familist, credincios și conservator se alege cu o pereche de cuscri homosexuali: George Simion, liderul AUR, partid homofob, care se bate pentru familia tradițional-creștină și se plasează explicit împotriva LGBTQ, e acuzat de proprii aliați că e homosexual și trăiește în concubinaj cu alt bărbat.

Astfel, Ninel Peia, președintele Partidului Neamul Românesc, aflat într-o alianță cu AUR care a permis plasarea în Parlament a unor oameni de ai săi, cu Diana Șoșoacă în frunte, a scris un material incendiar pe Facebook, în care aduce acuzații grave lui George Simion și altor personaje de vîrf ale partidului:

AUR – partidul din buzunarul unui oligarh dubios

”La ordinul stăpânului său, Marius Lulea, George Simion atacă suburban Partidul Neamul Românesc
Ieri, 13 februarie, autoproclamatul lider al AUR, George Simion, ascultând de ordinul adevăratului stăpân al acestei Alianțe, Marius Lulea, a înregistrat un apel către membrii AUR, lucru specificat în clar la începutul clipului. În acesta, Simion atacă total nejustificat și suburban figuri marcante ale Partidului Neamul Românesc. Astfel, Colonelul Francisc Tobă, astăzi parlamentar, este numit ”criminal”, iar șeful Neamului Românesc, Ninel Peia este gratificat ca fiind ”un fost pesedist, un individ profund corupt”.
George Simion ocolește faptele, deturnând adevărul, acela că Francisc Tobă nu a are nici o condamnare pentru vreo faptă reprobabilă, iar eu, Ninel Peia, am fost dat afară din PSD direct de către Liviu Dragnea atunci când am ridicat vocea expriminând sentimente naționale pe care PSD încerca încă de pe atunci să le înăbușe. Recunosc că, în cadrul PSD, am încercat să formez un val patriotic tocmai pentru ca românii să aibă undeva o tribună de exprimare și o susținere politică constructivă. Acest lucru a depășit puterea de înțelegere a lui Liviu Dragnea, care a făcut ceea ce știa mai bine: m-a dat afară din partid fără a avea șansa de a da explicații, așa cum ar fi fost normal într-o formațiune politică profund democratică.
De asemenea, Simion insinuează că Partidul Neamul Românesc duce o campanie de racolare de membri parlamentari ai AUR, lucru total neadevărat. Dar, dacă astfel de oameni, parlamentari sau nu, au văzut ce se petrece în spatele AUR și consideră că aceste lucruri nu sunt compatibile cu doctrina conservatoare și tradiționalistă pe care și-o asumă public AUR, și consideră că Partidul Neamul Românesc nu face nici o concesie de la atitudinea sa patriotică și ei doresc să ni se alăture, noi îi vom primi ca pe frații cei mai buni. Nu este nevoie să facem nici temenele, nici promisiuni deșarte: orice patriot este binevenit în rândurile Neamului Românesc, atât vreme cât gândurile și lupta lor sunt dedicate prosperității și dezvoltării Poporului Nostru.
Acum, trebuie să mai lămurim câteva lucruri.
AUR a fost fondat, de fapt, de grupul oligarhic condus de Lulea (același care a fondat și Acțiunea 2012), George Simion fiind cooptat ulterior, ca un cățeluș al acestora, ca o marionetă vorbitoare, un frontman manevrat cu iscusință de grupul oligarhic Lulea. Tot acest grup este și cel care a finanțat și susținut masiv AUR, financiar și nu numai. Astăzi, grupul oligarhic condus de Lulea are mari interese de afaceri în domeniul imobiliar, chiar în Ilfov. Și, evident, Simion îndeplinește dorințele stăpânilor săi, ca un cățel fidel ce este.
Din această cauză în cer, public, domnului Marius Lulea să participe, la orice post TV, în care să dezbatem situația afacerilor mele și ale intereselor domniei sale, să vedem cât de corupt este Ninel Peia și ce jocuri face grupul oligarhic Lulea. Spun aceste lucruri pentru că definiția corectă a afacerilor marca Lulea este aceea că a fondat și conduce cu mână de fier un grup oligarhic care controlează și finanțează AUR, folosindu-se imund de ideologia pe care AUR pretinde că o urmează cu sfințenie.

”Îi cer lui George Simion să-și recunoască orientarea sa homosexuală”

De asemenea, îi cer lui Marius Lulea să confirme faptul că George Simion locuiește de ani de zile într-o garsonieră dintr-un imobil deținut de Lulea, împreună cu un alt tânăr, și el fondator al AUR. Garsoniera se află în Tunari.
Mai mult, dat fiind că există suficiente informații care spun că orientarea sexuală a lui Simion nu este deloc una tradițională. Și cum homosexualitatea nu este ilegală și apartenența la această minoritate sexuală este neglijabilă din punct de vedere public, îi cer lui George Simion să-și recunoască orientarea sa homosexuală. Dacă dânsul crede că afirmarea orientării sale sexuale în mod public i-ar putea dăuna, îl îndemn să mă informeze în privat, telefonic, sau prin alte metode care să nu îl afecteze, dacă aceasta este părerea sa, cum că homosexualitatea sa este ceva rușinos. Mai mult, am vrea să mai știm și dacă Simion are o relație amoroasă cu tânărul membru fondator al AUR cu care locuieste impreuna în garsoniera despre care vorbeam mai sus, cea din Tunari?
Oare este George Simion șantajat de grupul oligarhic Lulea tocmai din cauza acestei relații de iubire? Sperăm ca George Simion să facă lumină în această situație specială!

Fondatorul AUR – ofițer al SIE?

Revenind la stăpânul lui George Simion, îi cer lui Marius Lulea să răspundă și la următoarele întrebări: Este adevărat sau nu că ar avea afaceri în zona Transnistria din Republica Moldova, dacă este ofițer acoperit al SIE sau dacă este ofițer acoperit al altor servicii secrete străine? De asemenea îi cer lui Marius Lulea să declare dacă a fost, anul trecut, în clădirea aflată pe strada Gogol nr 4 din Tighina, în Tiraspol, zonă controlată de milițiile proruse din Republica Moldova?
Tot Marius Lulea este în măsură să confirme sau să infirme speculațiile referitoare la faptul că membrii Acțiunea 2012 și AUR au fost și sunt folosiți să introducă în România sume imense de bani provenite din Transnistria. În momentul în care autocarele cu tineri moldoveni treceau Prutul, aceștia primeau fiecare câte 10.000de euro și apoi îi predau unui lider al grupului oligarhic după trecerea graniței. Și dacă acești bani au fost investiți în afaceri imobiliare din zona București-Ilfov?
Tot lui Marius Lulea îi cer în mod public să dezvăluie câți dintre membrii AUR sunt parlamentari și în același timp cetățeni moldoveni? Totodată, să precizeze Lulea și câți dintre acești membri marcanți ai AUR fac dese vizite în Transnistria?” mai scrie liderul partidului aliat pînă de curnd cu AUR. (Bogdan Tiberiu IACOB)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Marius Lulea? Sau …ulea? Asta-i patriotismul nou sekuristik? Vai si amar! Sosoaca sau ce?

 2. Wuuau,

 3. Lulea sau P… ulea? AUR , partid rusesc? Aoleu…

  • aur – partid ocult

 4. Ninel Peia ca Valer Marian. Mari dezvaluitori dupa ce au fost dati afara din PSD. Sa zicem ca e adevarat ce spune: dar SRI pe unde era si ce facea in acest timp?

 5. Uauuu, ce delir! Si asta numai sa ne faca sa uitam ce-am vazut cand vuvuzeua drapata-n tricolor si-a pus poalele-n cap…pe mine nu ma mira vanzoleala asta „doctrinara”, era de asteptat intr-o combinatie atat de eterogen umorala, doar ca, daca ca ma nedumereste lipsa acestei „emulatii” la pluseristi, ca sforarii par sa aiba aceeasi filiatie…In rest, ce relevanta ar avea afacerile transnistrene ori orientarea sexuala a cuiva, atunci cand nu lezeaza pudibonderia publica…si, daca nu ne „avertiza” autorul nici ca ne-am fi gandit..
  P.S. Nefericita referirea la excluderea din cauza de Dragnea, tocmai acum cand „justitea” si statul de drepti il martirizeaza pe mustacios, totusi, ultimul sef de partid cu preocupari nationaliste (pe bune!)…sa te dezici de unul condamnat, politic, cand exista dovezi ca tocmai nationalismul lui a deranjat oculta multinationala…Si vreme e sa va mai cerneti…poate e timp sa va alegeti…chiar era loc de un partid cu preocupari patriotice, numai ca, voi, in disperare de suprematie de partid ati uitat ca erati contragreutate la UDMR nu portavocea sosoacai…pare ca Dragnea a avut viziune…daca ar fi facut asta si cu Ciolacu&comp, PSD-ul nu intra in moarte clinica alimentat cu perfuzii cotroceniste…

 6. nu iese fum fara foc… Eu il cred pe domnul Peia ca Smion ar fi gay-homo. Treaba lui, sa si-o bage cu cine vrea, ca n-are nimeni treaba cu el. Dar, sa nu fie trivial sau mincinos si nici sa nu se ascunda dupa deget, ca se vede fundul gol. In alta ordine idei, at timp nu exista o decizie scrisa, REPET SCRISA! din partea partidului AUR pentru excluderea doamnei avocata senator Iovanovici-Sosoaca, atata timp doamna avovcata este in realitate inca membra in AUR cu toate drepturile si obligatiile ce decurg din aceasta calitate. Faptul ca un AUR-ist mai putin pregatit juridic a exprimat in PLenul Parlamentului ca din punctul lui de vedere doamna avocata este exclusa din AUR fara nici o cale de atac, rezulta ca: 1. este doar opinia lui proprie si nu a partidului AUR si 2. Ca el nu are absolut nici o calitate sa dispuna inxistenta vreunei cai de atac impotriva vreunei excluderi a unui membru, in speta a doamnei avocata. Ca atare si in concluzie: Doamna avocata poate ataca in instanta decizia VERBALA a acelui AUR-ist si sa solicite instantei constatarea nulitatii acestui act verbal si totodata sa constate ca domnia-sa pastreaza pana la proba contrarie calitatea de membru AUR cat si de Sefa COMISIEI DE ABUZURI! Consilier juridic Valentina Strauß, Germania.

 7. bäää fraiere simioane…. te-ai facut de kaka si de rasul curcilor!… di cauza ta nici un moldovean de peste Prut nu va mai vrea ca Moldova sa se unifice cu Romania, fiindca te vede pe tine ca fiind un tradator de partid

  • Plimbă vaca!

   • mai bine te plimb pe tine boule la abator

 8. E bine ca s-a declansat ciorovaiala dintre hAurei, gogoasa starnita de cerve, sosoci si alte nevertebrate trebuie sa se dezumfle.
  Hai, tov. Ninel, continuati serialul cu devoalarea simionilor handipapapati, lule(le)lor grohaitoare si ale dezunitilorsubbicolor, popcorn avem! :P

 9. E si Valentina Strauß, si Lecityna von Wytryon si altii.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998