CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Scandal de proportii: SRI are dispensa sa nege Holocaustul?

12 comentarii / 11977 vizualizări / 8 aprilie 2016

În timp ce ziarista Oana Stănciulescu e pusă la stîlpul infamiei pentru vina de a fi promovat figurile unor intelectuali interbelici de calibru care au cochetat cu extrema dreaptă, ”înstelații” SRI beneficiază de o protecție stranie în fața legii în a promova acuzații terifiante la adresa evreilor, în general, deși pedeapsa este de ani grei de închisoare. Și mai straniu, reprezentanții evreilor din România par, și ei, timorați și nu reacționează.

Un scandal stă să izbucnească în timp ce povestea cu evreii spioni încă nu s-a stins complet: în buricul capitalei, la librăria ”Mihai Eminescu”, se lansează azi volumul ”Holocaustul – o gogoriță diabolică”, scris de colonelul SRI în rezervă Vasile I.Zărnescu.

Iată un banal fragment din cartea respectivă:
”Auschwitz-ul, Treblinka, Dachau şi celelalte „lagăre“ erau, de fapt, un fel de falanstere sau chibuţuri internaţional-socialiste, de care nemţii erau mândri până la urechi, unde îşi conduceau oaspeţii veniţi de pretutindeni pentru a vedea ceea ce părea de necrezut: deţinuţii germani sau de alte naţionalităţi nu trăiau ca ocnaşii francezi din Guyana, nici ca sclavii din Gulagul sovietic, coloniile englezeşti sau închisorile americane gen Guantanamo, din Irak, Afganistan şi chiar de la noi, după unele persistente zvonuri. Fostele „lagăre“ germane aveau moneda lor proprie, bulevarde, străzi, piscine, curăţenie exemplară, echipe sportive, apă caldă, apă rece, tot confortul modern, inclusiv bordel pentru oamenii muncii. Lagărele populate îndeosebi cu jidani erau administrate, în interior, de echipe de jidani, în care posibilitatea de a face „gheşefturi“ era la ea acasă; se făcea şi trafic de valută, inclusiv sovietică, mai ales după Bătălia de la Stalingrad, cînd devenise evident că Blitzkrieg-ul spre Est se oprise şi începuse retragerea spre Vest”.

Extrem de interesant, cartea ex-sereistului, pe a cărei copertă acesta apare în toată splendoarea uniformei sale militare, a fost lansată încă de acum doi ani, fără ca autorului să i se clintească vreun fir de păr.
Asta, în condițiile în care ordonanța de urgență 31/2002 stipula, la art.6 ”Contestarea sau negarea în public a Holocaustului ori a efectelor acestuia se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi”.

Ori, în condițiile în care reputatul ziarist Ion Cristoiu a fost amendat cu milioane de lei doar pentru că l-a numit pe Raed Arafat ”arab”.

Anul trecut, a intrat în vigoare celebra lege a lui Crin Antonescu, care introduce și mai multe nuanțe: ”Negarea, contestarea, aprobarea, justificarea sau minimalizarea in mod evident, prin orice mijloace, in public, a holocaustului ori a efectelor acestuia, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda”.

În cazul în care faptele sus pomenite sunt realizate printr-un sistem informatic, închisoarea urcă pînă la cinci ani.

Colonelul Zărnescu își difuzează opiniile și pe internet, și prin cărți, și e bine mersi.
Anul trecut, într-un articol publicat pe siteul ziarulnatiunea.ro, el scria despre legea lui Antonescu: ”În 24 iunie a.c., înainte de a-și lua vacanța de vară, parlamentarii s-au dovedit la fel de ignoranți, de lichele și de anti-români ca senatorii și au votat-o aproape în unanimitate: trei s-au abținut, doi au absentat (probabil, să se eschiveze: să nu se spună că au fost contra și să cadă de naționaliști, și nici să nu fie nevoiți să fie pro și să fie dovediți, ulterior, ca trădători), câțiva au dormit, iar ceilalți, vreo șase sute și ceva, au votat „la foc automat“.
Demagogul Crin Antonescu a fost consiliat, fără îndoială, de șeful său de campanie electorală de atunci, Niels Schnecker, să ne pună laţul de gât, prin extinderea ariei de acțiune și accentuarea pedepselor prevăzute de O.U.G. nr. 31/2002”.

Atît de bine s-a pus ”lanțul de gît” negaționiștilor Holocaustului încît, iată, azi, cartea fostului sereist e lansată în centrul Capitalei, la un preț de cca. un milion de lei vechi, care îi poate aduce o avere autorului, în caz de succes.

Să aibă legătură această protecție misterioasă cu statutul său de sereist în rezervă?

Deloc exclus.

Contactat de Inpolitics, deputatul evreilor din România, Aurel Vainer, o scaldă: ”Da, știu cazul dlui.Zărnescu, dar nu prea am avut ce face pînă acum pentru că ordonanța 31/2002 nu era foarte clară în aplicare, că unele lucrări negaționiste erau, de fapt, ”științifice”, cu caracter ”istoric-documentar” etc, abia după legea dlui.Antonescu, de anul trecut, s-au mai schimbat lucrurile”.
Deputatul recunoaște că nu știe cine ar trebui să se sesizeze în acest caz ori dacă Parchetul e obligat să se autosesizeze: ”Cred că cei de la Institutul Wiesel ar trebui să reacționeze, sau autoritățile statului, o să studiez și eu chestiunea și o să văd ce ar fi de făcut”. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Au zis babacii in Biblie si au stiut ce zic: „Nu te atinge de aliment neapropiat pentru om, si cu pretul vietii
  de cadavre”.
  Traiasca Romania 3 metrii sub pamant, caci ie un popor tampit, animalic, fara suflet si avant !. Au ziz, au zis !.

  • Nu mor caii cand vor cainii, iudo! Romania nu va disparea, dar Israelul si neamul vostru mongoloid, da.

 2. Domnule Moshe Rotman, daca traiti in Romania, aveti bunul simt si nu jigniti intreg poporul roman. Ati auzit de antiromanism? Vom da o lege ca oameni ca domnia voastra sa invete sa respecte poporul majoritar in propria tara.In Israel nu poate fi primit niciun roman ne-evreu iar noi dupa ce v-am dat si cetatenie trebuie sa va suportam si ponegririle. DA, suntem tampiti ca va primim in Romania.

  • Romane, care oi fi tu, chiar esti tampit. A fi antisemit nu e o fitza de smecher din Centrul vechi. Iti spun asta in calitate de roman si de crestin in acelasi timp, dar mai ales de om. Ura asta inexplicabila pe care v-au inoculat-o parintii vostri, nu va face altceva decat niste alti virtuali calai cu prima ocazie care vi se va ivi. Lipsa de ratiune si, ca atare, si de informare, este specifica doar unor minti maneliste, de primate. Iar natia asta nu este nici pe departe asa cum esti tu. In general prostia nu este scuzabila, deci nu ai nicio scuza.

 3. Adevaratul holocaust a fost impotriva poporului roman, pus la cale de bolsevicii evreii, nu impotriva evreilor din Romania. SRI are o bila alba de la mine!

  • Bineinteles, tovarase colonel! Dar de bolsevicii romani care au comandat lagarele de detinuti politici, ati auzit? Sau tot „jidani” erau si aia? De progromul de la Iasi ati auzit, ca pareti un tip tare informat… Sau de cel de la Odessa, pus in opera de bravii ofiteri romani, oamenii cu aceleasi vederi ca si seful lor maresalul Antonescu? De cei 769 de deportati pe vasul Struma in 1941? De evreii vanduti practic catre statul Israel dupa 1945, de catre comunisti – cum care comunisti? jidanii aia de bolsevici de care ziceati mai sus – si as mai putea sa continui o vreme cu exemplele. Iar despre termenul „holocaust” puneti mana pe DEX, tovarase colonel ca sa cititi acolo ce inseamna. Se pare ca ati fost indus in eroare de catre subalterni. Cum care? Aia de la SRI-ul cu bila alba!

   • Sakura, cultule în cap! În DEX – dacă ai citit articolul respectiv și nu doar ai auzit de el -, se arată că termenul „holocaust” este de origine greacă! Auzi, nătărăule?! de origine greacă. Dacă ai cap cu creier valid în el, înseamnă să deduci că jidanii nu aveau cuvîntul „holocaust” în limbajul lor, fiindcă nu aveau limbă constituită. Pricepi?! Apoi, citește ce scrie în Biblie, la II, Regi, cap. 12, 31: „Iar pe poporul care se afla în ea l-a scos și l-a pus sub fierăstrău și sub grapă de fier și sub securi de fier și l-a aruncat în cuptoarele de ars cărămidă. Așa a făcut cu toate cetățile Amoniților. După aceea David s-a întors la Ierusalim cu tot poporul”.
    Vezi, Sa-kuristule? Ăsta-i primul holocaust din istorie, comis de jidanii conduși de regele David! Mai pune mîna pe carte, mai fă niște cornete, ca să nu mai arunci cojile de semințe pe jos!

 4. Sunt cativa khazari care posteaza impotriva romanilor si ii acuza de antisemitism. De cand mai ticalosilor criminali sunt khazarii trecuti la iudaism semiti. Iudeokhazarii vorbesc limba idishcare difera de limba ebraica vorbita de evreii lui Moise carora voi vreti sa le furati identitatea. Ii dispretuiti si furati pe romani, ii denigrati si vreti sa le schimbati istoria pentru ca romanii sunt toleranti, dar daca se trezesc va fi vai de pielea voastra de cotropitori marsavi si distrugatori ai omenirii. De la bancherii vostri au pornit doua razboaie mondiale si au pierit milioane de oameni , cei mai multi nevinovati si voi acuzati lumea de holocaust prin voci pe care le platiti regeste ca sa va acopere de fapt crimele voastre la nivel global. Sa va fie rusine si sa nu uitati ca popoarele se vor trezi si vad faptele voastre marsave de inselaciune si furt la nivel planetar.

 5. Am Israel Chai! Death to anti-semites! Need some good funerals!

  • Death to the Jews! Keep calm!, Israel must destroy!

 6. […] SRI Vasile Zărnescu, despre a cărui carte, ”Holocaustul, gogorița diabolică”, avertizam încă din 2016, la doi ani de la apariția pe piață, în 2014. Autorităților le-a luat șapte ani pentru a-i […]

  • Unde ai avertizat, măi bulangiule! Dă-mi și mie linkul respectiv, că pe internet nu apare.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998