CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON DOWN | 1 USD = 4.5984 RON DOWN | 1 GBP = 5.8083 RON DOWN

Scandal în Marea Britanie: Parlamentul trebuie să se doteze cu toalete neutre sexual

3 comentarii / 2818 vizualizări / 24 noiembrie 2022

Palatul Westminster, sediul parlamentului britanic, întins pe 30.000 de metri pătrați, trece printr-o renovare de zeci de ani, iar mai nou se solicită dotarea sa cu toalete neutre sexual, în proporție de 70% din totalul toaletelor, deși acum trei ani se vorbea de doar 10%. Acest lucru e criticat vehement inclusiv de aleși ai poporului, care spun că factura restaurării va fi mult încărcată.

Un document intern scurs în presă indică și argumentul pentru noul procent de 70%: „Vrem să ne asigurăm că toți angajații se simt confortabil la locul de muncă, indiferent de identitatea de gen”.
Complexul datînd în mare parte din epoca victoriană are un sistem de canalizare vechi de aproximativ 150 de ani, accesul persoanelor cu dizabilități a fost evidențiat și el ca o problemă, iar infrastructura mecanică și electrică nu a fost înlocuită de când a fost instalată, după cel de-al Doilea Război Mondial.
Proiectul de restaurare și reînnoire are un cost estimat de aproximativ 13 miliarde de lire sterline, deși alte estimări au sugerat că ar putea dura mai mult de 70 de ani și ar putea costa peste 20 de miliarde de lire sterline, adică de peste cinci ori costul Casei Poporului. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Niște dobitoci englejii ăștia! Sa îl caute pe Casuneanu și pe alți titani ai construcțiilor din România! Le fac ăștia parlamentul Neckerman de pe urma se muta cu toții în parlament sa locuiască!
  Iar chestia cu toaletele neutre sexual ! Sa le facă de alea turcești! Sunt ușor de întreținut și nu agresează vizual nici un cetățean confuz dpdv sexual!

  • @Psd-istul, „Iar chestia cu toaletele neutre sexual ! Sa le facă de alea turcești! ”
   -HEIL PSD-istu !

   (sa stie si femeile:
   capacu de la wc poate leza oualele la asezare
   daca inca este pus!)

 2. Adica barbatii vor trebui sa isi monteze pizde daca nu vor sa se pise pe ei.Bai ,psihiatrilor,voi cu ce mama dracu va ocupoati?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998