CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal în Parlamentul European: Iisus și homosexualii

18 comentarii / 7107 vizualizări / 4 mai 2023

O expoziție la Parlamentul European de la Bruxelles, care îl înfățișează pe Iisus înconjurat de bărbați homosexuali în ținute de piele, a stârnit furie în rândul politicienilor de dreapta din Italia și Polonia, care au catalogat-o drept „blasfemie”, scrie siteul mariustuca.ro, citînd The Times.

„Îl reprezintă pe Iisus înconjurat de apostoli îmbrăcați ca sclavi sadomasochiști”, a declarat pentru The Times Maria Veronica Rossi, europarlamentar din partidul de extremă-dreapta Lega din Italia.

Grupul de Stânga, care este format din politicieni comuniști și de extremă stângă din toată Europa, a expus lucrarea ca parte a unei expoziții de imagini controversate realizate de Elisabeth Ohlson, o artistă suedeză lesbiană.

O altă piesă controversată arată un soldat dând cu piciorul într-o barcă mică care transporta migranți înapoi în mare. Europarlamentarul de extrema stângă care găzduiește expoziția a spus că reacțiile au arătat exact de ce astfel de picturi ar trebui să fie expuse.

„Acest lucru confirmă opiniile naționaliste și conservatoare de dreapta când vine vorba de creștinism și persoane LGBTQI”, a declarat Malin Björk, europarlamentar pentru Partidul de Stânga Suedez. „Vom apăra frații noștri italieni LBGTQI.”

Bătăliile culturale LGBT sunt obișnuite în parlamentul european, unde 705 de membri se reunesc din fiecare colț al celor 27 de state membre ale UE și din tot spectrul politic.

Regulamentul parlamentului european prevede: „Evenimentele și expozițiile culturale nu vor submina în niciun fel demnitatea parlamentului. . . să fie ofensator sau de natură inflamatorie. . . sau susceptibile de a da naștere la perturbări în zonele de expoziție desemnate.”

Doar persoanele care lucrează pentru parlament sau care au o acreditare specială au acces la clădire, așa că expoziția nu a fost deschisă publicului. Expoziția va sta până pe 5 mai pe un coridor lateral al clădirii Parlamentului European.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

 1. Slugile noastre pupincuriste au primit ordin să nu reacționeze?

 2. Declinul Occidentului.
  Asa se sinucide o civilizatie ajunsa la apusul timpului ei, cu homosexuali, imigranti alogeni, ateism, droguri, coruptie, oligarhie corporatista si alte politici progresiste. Acum vor si gandaci in loc de hrana.

 3. Din Evanghelie nu se poate ști cu certitudine care era orientarea sexuală a lui Yeshua. Dar e clar că își petrecea aproape tot timpul alături de 12 bărbați foarte apropiați cărora le arăta multă iubire. Le-a oferit chiar trupul său drept mâncare! Iar Yehuda nu s-a sfiit să-l sărute în public sub privirile legionarilor romani…

  • se poate ştii însă cu certitudine, căci deşi vrei să fii spart în cur cât e ziua de lungă, nu te-a lăsat nevastă-ta încă să te tu duci cu bărbaţii la gârlă!

  • nu mai vorbi cu gura plină, că-ţi iese malahia puturoasă pe ea.

 4. Europa occidentala se autodistruge ( cu imboldul celor si mai de la vest) cu o vesela si bizara inconstienta. Pare a fi prinsa intr-un vartej care o scufunda. Noi, la periferie, poate vom scapa datorita fortei centrifuge, doar ca nu stim unde o sa ne arunce, aceasta forta. Daca traditiile, credinra si cultura noastra populara mai sunt suficient de puternice, poate scapam cu bine, prin rezistenta pasiva.

 5. Europa occidentala se autodistruge ( cu imboldul celor si mai de la vest) cu o vesela si bizara inconstienta. Pare a fi prinsa intr-un vartej care o scufunda. Noi, la periferie, poate vom scapa datorita fortei centrifuge, doar ca nu stim unde o sa ne arunce, aceasta forta. Daca traditiile, credinta si cultura noastra populara mai sunt suficient de puternice, poate scapam cu bine, prin rezistenta pasiva.

 6. V-am trecut primii pe lista sa primiti tratamentul pentru alergia la adevar – STREANGUROL si LOPATIN, pentru ca nu v-ati vindecat inca.
  Va fi mare inghesuiala in IAD dar o sa va descurcati pana la urma.

  ,,…Jack Otto abordeaza urmatoarele idei si intrebari: „Exista vreo legatura intre kazari si evrei ?! Unde au ajuns kazarii dupa ce au parasit Nordul Turciei ? Cum au decis kazarii sa devina adopte religia iudaica ? Care sunt obiectivele acestora ? Cine a fost Mayer Amschel Bauerberg = Rotschild ? Unde au plecat copiii lui Rotschild ? De unde a provenit ideea crearii Ligii Natiunilor Unite ? Cine a fost Adam Weishaupt ?
  Ce este rezerva fractionata bancara ?”
  „Unul dintre cei mai radicali promotori ai ipotezei despre originile khazare ale evreimii este A. N. Poliak, profesor de istorie medievală a evreilor la Universitatea din Tel Aviv. În cartea sa, Khazaria, publicată în ebraică, în 1944, (…) Poliak scrie că realităţile impun «un nou mod de abordare atât a problemei relaţiilor dintre evreimea khazară şi celelalte colectivităţi evreieşti, cât şi a întrebării cât de departe putem merge în considerarea acestei evreimi (khazare) drept nucleu al marii comunităţi evreieşti din Europa orientală… Descendenţii acesteia – cei care au rămas pe loc, cei care au emigrat în Statele Unite şi în alte ţări, precum şi cei care s-au dus în Israel – formează astăzi marea majoritate a evreimii mondiale». Dacă aşa stau lucrurile, ar însemna că strămoşii lor veneau nu de pe malurile Iordanului, ci de pe ale Volgăi, nu din Canaan, ci din Caucaz (…); deci, din punct de vedere genetic, ei se înrudesc mai de aproape cu triburile hunilor, uigurilor şi maghiarilor decât cu seminţiile lui Abraham, Isaac şi Iacob [s. n., V.I.Z.]. Dacă se va dovedi că acesta este adevărul, atunci termenul de «antisemitism» ar deveni fără noimă, s-ar goli de conţinut, s-ar baza pe o concepţie împărtăşită atât de călăi, cât şi de victimele lor. Povestea Imperiului khazar, aşa cum se dezvăluie încetul cu încetul din trecut, începe să apară ca cea mai cruntă farsă pe care a pus-o vreodată la cale istoria“…
  … Astăzi, ştiinţa ADN-ului arată că aproape toţi iudeii din lume provin din Khazaria. Ei nu sunt, pe linie genetică, din neamul lui Avraam şi al profeţilor, ci al regelui Bulan şi al popoarelor păgâne din Caucaz. Strămoşii iudeilor de azi nu sunt izraeliţi, ci sunt khazari. Popoarele din Khazaria, în secolul al VIII-lea, s-au convertit de la păgânism la iudaism. În secolul al X-lea, aceşti khazari transformaţi în „iudei“ au emigrat în Europa de Est, în special în Polonia şi Lituania….
  … Remarcabil este faptul că, în rândul contestatarilor „Holocaustului unic“ pe care-l clamează cu neruşinare incontinentă escroci ca Elie Wiesel, Simon Wiesenthal, Léon Poliakov, Efraim Zuroff [8], Marco K. Katz [9], Radu Ioanid [10] şi alţii mai mărunţi de la noi, ca Teşu Solomovici, Aurel Vainer, Emil Constantinescu, Andrei Marga şi „escrocul politic“ [11] Răzvan Theodorescu, se înregimentează şi revizionişti iudei sau chiar jidani, dar cinstiţi, competenţi şi renumiţi în profesia lor, ca Norman Finkelstein – cu deja faimoasa lui carte INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI [12] –, ca Noam Chomsky, Israel Shahak sau Bobby Fischer, celebru ca şahist, dar mai puţin cunoscut în România ca negaţionist vehement şi perseverent al holocaustului: „A negat holocaustul şi şi-a anunţat intenţia de a demasca crimele evreilor şi a susţinut că Statele Unite sunt o «farsă controlată de evrei ticăloşi, circumcişi, murdari şi coroiaţi»“ – afirmaţie din cauza căreia a fost alungat din S.U.A. şi fugărit peste tot, până la moarte [13]!
  Fireşte, toţi aceşti „negaţionişti“ iudei (sau, poate, doar jidani) au fost denigraţi şi chiar persecutaţi (Norman Finkelstein, Israel Shahak sau Bobby Fischer, Benjamin Freedman), ca să nu mai spunem de alţii, ne-„evrei“ – cum e cazul cu autorul acestei memorabile cărţi, Arthur Robert Butz, sau băgaţi la închisoare, ca David Irving, Ernst Zündel, Jürgen Graf, Germar Rudolf, sau cei care au fost bătuţi, ca Roger Garaudy, Paul Rassinier, George Dănescu, Robert Faurisson [14] ş.a.
  P.S. Cautand pe net harti ale imperiului Khazar am dat peste o gramada de harti in care Romania, Valahia sau Tara Romaneasca, Moldova sau Dacia nu exista (in locul lor existand ori Ungaria, ori Bulgaria ori pur si simplu Khazaria). Este foarte interesant acest aspect si-l consideram ca facand parte din aceasi conspiratie globala de eliminare a istoriei romanilor pentru a fi incet incet inlocuiti de alte natii.’’
  SURSA: http://www.altermedia.info

  • Ai făcut copy-paste după un articol al colonelului Vasilie Zărnescu, dar nu eşti în stare să dai o sursă viabilă şi corectă, ca:
   https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/46697-a-n-poliak-si-khazaria.html
   ci dai un site mort, de acum peste 10 ani, când încă mai aveai şi televizor, nu ca acum, când nu mai ai nici neuroni.
   În rest, tot ce adaugi de le tine e schizofrenie agresivă şi puroi de creieri stricaţi.
   Jegule turbat!

   • Nici tot ce postezi din copy-paste nu e decât rar ceva adevărat, restul sunt rahaturi. Dar ori eşti diversionist, şi alături rahat adevărului să mânjeşti adevărul, ori, mai degrabă, eşti un psihopat lipsit de discernământ, totodată turbat, agresiv şi închipuit nevoie mare.
    Eşti doar un rahat împuţit care se auto expune cu obstinaţie şi auto satisfacţie de onanist compulsiv.

  • „Manifestarile schizofreniei includ halucinatii, confuzie, paranoia, delir, izolare, motivatie scazuta, lipsa de reactie emotionala. Cauzele bolii pot fi de natura ereditara, neurochimica si de mediu. Schizofrenia se incadreaza la handicapul de tip psihoza majora.”
   Asa ca mai du-te in mortii ma-tii de idiot din Iad.

 7. Ororile modernitatii, fortele de stanga care conduc astazi politic, occidentul si cultura sa anti-crestina de astazi:
  Preot catolic Athanasius Schneider: Vatican 2.0 Acomodare la Neo-Marxism in emisiune Steve Bannon
  https://shorturl.at/ckn01

 8. Platitilor, ma bucur ca ati incepeti sa faceti spume la gura.

  Siteul mort este mort pentru ca mafia khazara l-a sters ca pe multe alte siteuri si bloguri care au ingdraznit sa spuna adevarul, inainte ca falsa pandemie sa inceapa si Mass-media sa fie platita ca si voi sa manance rahat.
  Pentru voi este importanta sursa pentru a o inchide, dar adresa siteului mort nu face decat sa demonstreze ca articolul a fost candva publicat, si pentru ca intotdeauna adevarul doare, siteul a fost inchis.
  Cu atat mai important este acest articol care este mai amplu, care aduce nenumarate argumente pe care khazarii nu le pot contracara cu nici un miliard de minciuni.
  Reactia voastra este un barometru pentru articolele care spun adevarul, pentru ca reactia virulenta la adevar este jalnica, hilara si arata ca aveti mintea in intestinul gros.
  Cand vreau sa verific un articol il postez, si daca sariti ca Prostul din baie este clar ca articolul merita atentie.
  Va multumesc pentru ajutor. Continuati asa pentru ca in acest mod cei inteligenti isi dau seama ca astfel de articole sunt importante pentru ca oamenii sa fle in ce lume perversa inca traim.Dupa luna August toate se vor schimba in bine pentru OM, si in rau pentru reptilieni, khazari, criminali, politruci si alte zoi puturoase ca voi. OMS este pe duca asa ca a anuntat ca ,,pandemia,, s-a incheiat. Eu sprun ca adevarata pandemie a inceput odata cu vaccinarea idiotilor.

  • Ca oricum e gol si oricum esti prost

 9. OMS este pe duca asa ca a anuntat ca ,,pandemia,, s-a incheiat.
  Eu spun ca adevarata pandemie a inceput odata cu vaccinarea idiotilor.

  ATENTIE MARE !!! Dupa injectare, ZOILE din ,,vaccin’’ afecteaza inima, ficatul, rinichii, plamanii si daca gaseste, ataca si creierul. BOALA indusa prin ,,vaccin’’ se transmite prin : SANGE ( transfuzii ) ; SALIVA – prin sarut, sau daca bei dupa cineva cu acelasi pahar, etc ; TRANSPIRATIE – dai mana cu un vaccinat sau cu un infestat transpirat, sau iti apropii obrazul de un obraz transpirat si iei boala prin piele – cel mai mare organ al omului ; URINA – partea din fata a vasului de WC nu este spalat de jetul de apa ; INSPIRTIE – EXSPIRATIE in spatii mici cu volum mic de aer ( tren, autobuz ). MASCA nu protejeza pentru ca printr-o gaura de masca trec in pas de defilare peste 600 de virusi odata. Abia acum este pandemie reala. ,,Vaccinul’’ ucigas sterilizeaza barbatii si femeile ca sa se reduca populatiile prin natalitate scazuta.
  Cine nu crede nu are decat, dar limita maxima de supravietuire a unui VACCINAT sau INFESTAT este de maxim 5 ani. Asa-zisa moarte subita a unor persoane tinere sau nu, este rezultatul acestui ,,vaccin’’.
  Boala se transmite cel mai repede prin SANGE si prin SEX, si se transmite de la Vaccinati la Nevaccinati, si de la Nevaccinati – Infestati la Nevaccinati. Un barbat poate sustine pe buna-dreptate ca nu este vaccinat, dar nu stie daca este infectat de o vaccinata sau de o nevaccinata – infestata, si poate imbolnavi o alta femeie fara ca ea sa stie, si la randul ei poate da boala mai departe. De blenoragie, etc, scapi cu tratament cu antibiotic, dar de acesta boala perversa nu scapi decat cu Lopatin si Cimitirol.
  Mori subit si ,,definitiv’’ si nu stii de ce, pentru ca tu stii ca nu esti vaccinat.

  • de idiot schizofrenic paranoic.

 10. Oamenii incep sa se trezeasca din ce in ce mai multi si vad ca regele e gol si minciuna cat Everestul.
  Criminalii vor striga: ,,Opriti planeta sa coboram !”, dar nu-i va auzi nimeni si vor trebui sa sara din mers la 29 de mii de km pe ora.

  GUNOAIELE vor fi aruncate la groapa de gunoi a planetei si la groapa istoriei.

  ,,Pe fauna cuvântătoare apasă greu osândă grea:
  Prostia e molipsitoare, pe când înţelepciunea ba.’’

  ,,Oare nu-ţi mai aminteşti, vorba din bătrâni lăsată?
  Din beţie te trezeşti, din prostie niciodată.’’

  ,,Caligula Imperator afăcut din cal, senator,
  PNLiştii, mai siniştri, au făcut din boi, miniştri’’

  ,,Din Craiova pân’ la Iaşi se resimte lipsa sării,
  Fi’ndcă cei mai mulţi ocnaşi au ajuns la cârma ţării.’’

  ,,Din Sibiu la Port Arthur, Khazarus ZoiANUS, în carlingă,
  N-a văzut atâta cur cât ar fi putut să lingă.’’

  Adica Clona Retardatului khazar ZoiAnus, Negustor de copii pentru extragerea lichidului suprarenal pentru ADRENOCROM.
  Am vazut o poza recenta a Criminalului si m-am convins ca acum ZoiAnus este o CLONA retardata, desigur.

  • Gunoiule ! Nu esti bun decat sa imputi locul !
   Faci sa para bun tot ceea ce „combati”, caci provoci scarba.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998