CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

UPDATE – Scandal in partidul lui Basescu: Pleaca Turcescu din PMP?

1 comentariu / 3967 vizualizări / 1 martie 2017

Nu-i pace în partidul fostului președinte Traian Băsescu. Un conflict latent încă din toamnă, avîndu-i în epicentru pe Robert Turcescu și organizația de București, se relansează și amenință să ducă, în curînd, la plecarea din formațiune a fostului jurnalist.

În urmă cu cîteva luni, Turcescu, pe atunci consilier general la București, făcea valuri mari în organizație, cerînd excluderea unor consilieri suspectați de fraternizare cu PSD. Replica tăioasă venea de la purtătorul de cuvînt al PMP, Magda Bistriceanu, care îi reproșa că face publice lucruri din bucătăria internă, aceasta argumentînd atitudinea consilierilor în cauză prin aceea că ”opoziția trebuie să fie constructivă”.

După alegeri, Turcescu a devenit deputat de Constanța, dar tot nu se lasă. ”Ca sa fie clar: cita vreme am condus organizatia PMP Bucuresti si atita timp cit am fost liderul consilierilor PMP din Consiliul General al Capitalei, cuvintul de ordine a fost OPOZITIE TOTALA fata de PSD!
Iar Firea n-a fost bine” a scris el, ieri, pe Facebook.

Aceeași Magda Bistriceanu l-a contrat din nou, umilitor, de astă dată, cu referiri la slaba performanță electorală a jurnalistului: ”Observ că domnul „Tic-tac” sau „Firea e bine” aduce acuzații conducerii PMP București. Domnul Turcescu uită, când își acuză colegii de blat, că la alegerile locale „s-a bătut” cu Firea și a avut sub scorul partidului, iar după ce a ajuns consilier general la București,unde ar fi avut posibilitatea să-și arate „mușchii”, a fugit la Constanța…doar pe un loc eligibil! Știu, e minunat să-ți acuzi public colegii din scaunul de la Parlament!”.

Cel mai interesant aspect al conflictului, însă, e altul: în urma unui comentariu-reproș al unui internaut, care i-a cerut să ia taurul de coarne și să demisioneze din PMP, Turcescu a răspuns: ”Răbdare”. Semn că deznodămîntul se apropie. (B.I.)

 

UPDATE: într-o postare ulterioară, deputatul dezminte, totuși, că ar avea intenții așa radicale: ”Nu plec din PMP” a declarat Turcescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Colonelul asta de paie are un tupeu de mahala inegalabil…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998