CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal in PNL – Becali: ”Iohannis a facut trafic de copii pentru organe”

1 comentariu / 1913 vizualizări / 1 martie 2013

Război în PNL: după ce noul prim-vicepreședinte Klaus Iohannis, a cerut ca noua Constituție să nu mai permită accesul condamnaților în parlament, după modelul Gigi Becali, latifundiarul din Pipera reacționează violent, acuzîndu-l pe Iohannis de corupție, ca și de trafic de copii pentru organe, un scandal mai vechi și încă insuficient elucidat în care a fost implicat primarul Sibiului.

Dacă Iohannis cere interzicerea accesului politcienilor condamnați în parlament, prin modificarea Constituției, deputatul PNL Gigi Becali ripostează dur, la România TV: ”Patru ani de zile mandatul meu va fi intact, nu se va atinge nimeni de el, nici Iohannis, nici Constituția, că nu se aplică retroactiv. Nu poate Iohannis să pună condiții, că dacă el pune, o să propun și eu să se pună în Constituție interdicție pentru cei care au făcut trafic de copii ca să li se ia organele și pentru primarii care s-au îmbogățit, ei și părinții lor, din salariu, cu zeci de milioane….să facă anchete ANI și să verifice cum o bătrînă de 70 de ani (mama lui Iohannis n.n.) a ajuns milionăreasă și apoi propunem și Parchetului general să facă anchetă”. Reamintim că în urmă cu mai bine de un deceniu, primarul Sibiului a fost în epicentrul unor anchete potrivit cărora în anii 90 s-ar fi implicat în medierea de adopții internaționale, unele făcute chiar fără acordul familiilor copiilor. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Nimeni nu procura organe de la copii. Asta e doar o minciuna PSD-ista. Iar daca D-l Iohannis a fost impresionat de conditiile mizerabile ale orfanilor romani, pe care Romania nu i-a protejat, sa-i intrebam pe copiii adoptati, daca e mai bine in mijlocul unei familii marinimoase sau la orfelinatul romanesc? Cu totii stim raspunsul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998