CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal in PNL: Chiliman si Moisescu acuza lucraturi in partid

0 comentarii / 1515 vizualizări / 30 mai 2011

Ședința Biroului Politic al PNL de azi a fost tensionată de un incident neuzual, provocat de doi grei bucureșteni, Andrei Chiliman și Vlad Moisescu, care acuză lucrături oculte în interiorul formațiunii.

Concret, liderul PNL București, primarul Andrei Chiliman, și Vlad Moisescu, alt greu al filialei, au trîntit azi pe masa conducerii partidului cîteva articole apărute în presa ultimei perioade, în care se relatează despre intenția celor doi de a-l susține la primăria generală pe Dan Diaconescu, în dauna lui Sorin Oprescu, cel mai probabil candidat al USL.
Cei doi liberali bucureșteni au declarat, nervoși, la unison, că informațiile respective sunt livrate presei de către oameni din interiorul PNL, pe care ei îi cunosc și au calificat situația ca fiind intolerabilă. În replică, președintele PNL, Crin Antonescu, dar și alți membri ai Biroului Politic, le-au cerut, pe un ton mai degrabă ironic, să spună explicit atît numele ”vinovaților” cît și scenariul ocult după care acționează, moment în care Chiliman & Moisescu au început să o scalde, stîrnind chicotelile colegilor. Scandalul s-a terminat în coadă de pește, dar, potrivit acelorași surse, liderii PNL București sunt din ce în ce mai porniți contra actualei conduceri a partidului, ceea ce ar putea aduce anumite surprize, în viitorul apropiat. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998