CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal international: Congresul Mondial Evreiesc da de pamint cu hainele de la Prada

2 comentarii / 2794 vizualizări / 22 august 2017

Un scandal de pomină s-a declanșat în aceste zile, după ce Congresul Mondial Evreiesc, condus de Ronald Lauder, a somat compania Prada, un monstru sacru al modei, să retragă urgent de pe piață o colecție de blugi recent lansată.
Motivul e acela că pe respectivele haine, create sub brandul Miu Miu, deținut de Prada, apare o stea galbenă amintind izbitor, deși are doar 5 colțuri, de Steaua lui David, simbolul iudaic pe care naziștii îl plasaseră obligatoriu pe piepturile evreilor, în vremea lui Hitler. Peste toate, în interiorul stelei, creatorii au plasat numele ”John”, care, spune CME, amintește de cuvîntul ”Jew” (evreu).

Un purtător de cuvînt al Prada a promis că lucrurile vor fi analizate într-o ședință a conducerii, un răspuns urmînd să fie furnizat în cursul zilei de azi, informează siteul oficial al CME.
Tot aici se reamintește că un caz similar s-a petrecut în 2014, cînd brandul Zara a fost nevoit să retragă o cămașă cu o stea galbenă, care se dorea o imitație a celei de șerif american, dar a stîrnit, de asemenea, protestele evreilor. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Sensibili rau…
    Despre propriile lor greseli, in schmb tacere totala…

  2. e cea mai retardata paralela pe care am auzit-o vreodata.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998