CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Scandal monstru: Diva Gheorghiu, acuzata de smenuri fiscale

7 comentarii / 5970 vizualizări / 12 iunie 2018

Primăria generală a făcut publice azi o serie de informații stupefiante despre marea soprană Angela Gheorghiu, după ce aceasta din urmă susținuse că a ar fi refuzat de două ori titlul de cetățean de onoare al capitalei și o acuzaze pe Gabriela Firea că își face imagine pe seama vedetelor.

Replica PMB a fost tăioasă: într-un comunicat remis presei, se anunță că Angela Gheorghiu a primit titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti în data de 11 septembrie 2017, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru promovarea Bucureştiului şi a României în lume. ”Doamna Gheorghiu nu doar că a acceptat această înaltă distincţie, dar a şi mulţumit Primarului General şi Consiliului General pentru aceasta. În data de 15 septembrie 2017, cu ocazia Zilelor Bucureştiului, soprana Angela Gheorghiu a concertat în Piaţa Constituţiei din Capitală. Onorariul plătit de Primăria Municipiului Bucureşti prin Arcub, pentru concertul susţinut de soprana Angela Gheorghiu a fost de 144.906 euro, inclusiv TVA”.

Instituţia condusă de Gabriela Firea mai arată, referitor la ceremonia de acordare a titltului de cetăţean de onoare şi a Cheii Oraşului Bucureşti, că, la solicitarea expresă a artistei, s-a convenit ca evenimentul să aibă loc pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au făcut toate demersurile pentru organizarea acestui eveniment la Palatul Regal, la data solicitată de Angela Gheorghiu, însă, cu o seară înainte de eveniment, soprana a anunţat prin e-mail că nu mai poate participa la ceremonie „din motive personale”, condiţionând participarea de soluţionarea unor probleme fiscale, transmite Primăria Capitalei.

„Concret, artista a solicitat primarului general să intervină pe lângă Direcţia de Impozite şi Taxe sector 2, sau ANAF, pentru ştergerea unor datorii pe care această le are, datorii reprezentând impozite şi taxe neplătite. Primarul Capitalei nu a dat curs acestei solicitări, neavând calitatea legală de a soluţiona astfel de probleme”, mai arată Primăria Capitalei, conform Mediafax.

Reamintim că acum cîțiva ani, marele tenor italian Luciano Pavarotti, fost partener de scenă al Angelei Gheorghiu, a fost la un pas de pușcărie din cauza unor jonglerii fiscale similare, salvîndu-se in extremis doar prin restituirea cîtorva milioane de euro fiscului italian.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. ce scarba mi-e de „oamenii de cultura” romani… toti, un fel de „bursuc la suedeji”

 2. Fara numar, fara numar, fara numar,,,dar si fara bun simt.

 3. Pacat de talentul ei! S-a dovedit a nu avea 7 ani de acasa. Bunul simt (daca il ai) iti spune sa nu refuzi o distinctie pentru meritele tale artistice, oferita de oficialitatile tarii tale. Nu faci mofturi, nu pui conditii. Dar daca totusi ai facut asa ceva si mofturile ti-au fost acceptate, in final sa pretinzi „probleme personale” inseamna mari carente in educatie. Dar dupa cum s-a vazut, aici nu este vorba decat de frustrari, de interese personale. Pentru a nu stiu cata oara ni se dezvaluie ca atunci cand citim un text, sa citim cu atentie printre randuri; indiferent despre ce text este vorba si de unde vine el. Intotdeauna ceea ce scrie acolo comporta interesul personal al autorului.

 4. Haștagienii cu penalii-n gură au aflat că traficul de influență intră la fapte de corupție și că pe o chestie similară, Corduța vrea 10 de pârnaie pentru Dragnea? Că nu-i auzii urlând deneia să vină s-o ia, bre.

 5. Se pare ca d-na doreste sa intre in politica. A vazut ca in profesia ei nu iese banu’.

 6. Madam Firea nu procedeaza corect „dând-o în gât” pe d-na Angela Gheorghiu!Dacă avea ceva de spus, trebuia să o facă înainte de a plăti aproape 150.000 euro pentru un spectacol!Nu știu dacă e mult sau puțin , dar țățismele astea nu își au locul în spațiul public.Dacă Firea ar fi avut minte (ceea ce nu e cazul), ar fi pus pe altcineva să facă „dezvăluirea”!

 7. Daca pentru hahaiala de 30 min ceri 150 mii euro esti un jeg penal!
  Mai ales ca sopranele au un cerc restrins de auditori(trebuie sa fii cunoscator sa poti aprecia)
  Asta e pe fata!
  Guts ori salam ori vijelie etc trenuie sa ceara 500mii ,pe astia ii intelege 1/2 din pop bucirestiului!
  Nu mai zic ca nr de auditori e de cel putin 3 ori mai mare!
  Ce mare diva?
  Pomalenco!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998